Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#403800 Alexander Előzmény: #403797

Igen, ilyenkor döbben rá az ember, hogy a nyereséges poziciónál csak egy kicsit rosszabb az, amikor nincs egyáltalán poziciód! -mert akkor nagyon jó beszállási pontot is el lehet csípni...

#403797 BudFox Előzmény: #403795

most viszont nagyon húzzák a futuresokat...ha kinyitnak megindul szerintem...legalábbis ez szokott lenni...

az a baj hogy meg mikor azt akarom hogy felfelé menjen..alig akar megindulni..egyhelyben áll mindig...fene se érti ezt..

Legjobb váltani a legnagyobb esési napon, mikor majdnem elér egy előre megadott célárat, és van egy pont ahol kifullad a nagy esés..onnan szokott napon belül 300-400 pontot emelkedni..

mint pénteken a 21.390 nél...

volt rá 1 perce az embernek hogy meggondolja magát...hogy innen fordul -e vagy nem..

pedig átfutott az agyamon hogy most kéne zárni shortot, és fordítani...de ennél nehezebb nincs is a tőzsdézésben.

húzzák-vonják a büdös ki…

#403794 szotyi

húzzák-vonják a büdös kisfú mollyt folyamatosan.

hatit nem hatja meg.

off

nemrég hallottam a rádióban:

"reggelre erősödött a forint mivel amerikában megegyeztek az adósságplafonról" meccsoda dilettantizmus

on

as

#403770 Waszeitung

Jónapot,hölgyekurak,megmondaná vki promt és hati értékét? Köszi...

Némileg nagy volt az örömködés nálunk pénteken,látva az akkori usák zárót,mai futik állása alapján kábé 0-n lennének :D

#403759 Alexander Előzmény: #403755

Ezzel csak az a baj, hogy Egon nem egyszer volt tökéletes kontraindikátor :D

Jelen árazást alacsonynak találom a hazai részvényekben, de lehet hogy csak a megszokás miatt, és ilyenkor lehet nagy pofont kapni...

#403755 BudFox Előzmény: #403751

Egon emelkedést vár hatiban...nem is kétséges..célár 22.250 - 22.300 - 23.100

nem fog menni egy csapásra szerintem....egkét nap kell hozzá...úgyhogy türelem...

Eddig mindig az volt a hibám hogy nem fordítottam shortból longba. és elment a nyerő nagy része... most ki akarom használni.

#403754 Alexander Előzmény: #403751

Huh, ez veszélyes, amikor együtt shortoltunk, akkor rally volt. Most együtt longolunk, akkor... :))) (remélem ekkor bejön a közös irány...)

#403752 Alexander Előzmény: #403745

Emelkedést azért várok, mert ekkora alulteljesítést ami eddig volt, valamelyest korrigálni szoktunk. Kb. 15% amennyivel lentebb vagyunk.

Ez a long egy rövidtávú felpattanás a meglátásom szerint. Másfél hete zártam volna, de az 50-es kt. kicsit betett... Nem hiszem hogy 26.000es bux lesz az idén, de azt gondolom hogy ennél azért leszünk magasabban is. -persze ha borul a bili, itt kő kövön nem marad, jöhet a 4számjegyü hati érték...

#403751 BudFox Előzmény: #403743

akkor most együtt longolunk.. :-))

azthittem ennél azért jobban fogunk emelkedni...majd akkor indul meg amikor meg már az esést várnám.

#403745 Hathor Előzmény: #403743

Pedig biztos van véleményed, hogy miért tartod, miért vársz emelkedést, mit szólsz az adósságválsághoz, mik a gondolataid.

Mindenki gondol valamire, amikor megnyitja a stokit szerintem, nem csak arra hogy ma megnyitok egy oldalt a neten és olvasgatok kicsit ,-)

Nem muszáj, csak én ezt gondolom..

#403743 Alexander Előzmény: #403741

Sziasztok, csak olvasgatok, nem tudok hozzászólni a tökepiaci folyamatokhoz. 45db hati long tartva, 22.500 környékén már elengedném a "kezét"

#403741 Hathor Előzmény: #403737

Megint 53 felhesználó van az oldalon, ebből 50 olvasgat kb :)

nem érdekes itt semmi. Jöhet USA csőd, jöhet megmentés, immunins mindenki a dolgokra :)

Na ránézek az ingatlanpiacra, azzal is kell foglalkoznom ,-)

#403737 BudFox Előzmény: #403731

Azért vicces...

amikor esni kéne folyton jönnek a jó hírek amivel felfelé akarják húzni a piacot..

most amikor emelkedni lehetne meg már két cikk is jött, ami lefelé húzza picit...

#403728 Ricsi Előzmény: #403727

Egyetértek, lassan nálam is újranyílik a dax short, amit pénteken estefelé zártam.

#403727 Hathor Előzmény: #403724

Pénteken kicsit nagy volt a rántás, mert 16.30kor beszét Obama, ami hűtötte a piacokat, megállapodást gyanítva, ekkor 2%ot húztak kb vissza (mondom fejből).

Ne ijedjünk még meg az eséstől, messze a nap zárás. Viszont mint írtam, a szavazás még hátra van az adósságplafon kérdésben, addig bizonytalanság uralhatja még a piacot, az átmeneti megnyugvás mellett. Itthon a trend csökkenő, ellenben mai gyertya sokat mondhat. Nem gondolom, hogy gyászba kéne borulni, egy kis reggeli tejbe papira.