Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#403860 Fornit Előzmény: #403859

Most csekkoltam:

16:00 USD ISM Manufacturing PMI 50.9 55.0 55.3

16:00 USD Construction Spending m/m 0.2% -0.1% 0.3% (ez ződ csak)

16:00 USD ISM Manufacturing Prices 59.0 64.4 68.0

#403857 Fornit Előzmény: #403855

Igen. Nem gondoltam még a reggel h itt hírre adni lessz. SP futi most ment át minuszba, SP alacsonyabban mint a pénteki zárásunkkor.

Hoppá, közben vmi történt :)

#403670 kelvin Előzmény: #403661

Reggelig rengeteg idő van! Bármi megtörténhet. De nem az adósságlimit a legnagyobb probléma, hisz ha nem fogadják el 2-ig akkor is tudnak fizetni még szept közepéig kb. Nincs ez még lejátszva, de akkor sem lesz, ha elfogadják.

Ajánlom figyelmedbe a következő kis bejegyzést: http://www.zsiday.hu/blog/adósságfélelmek-dehogyis

#403669 Donoo Előzmény: #403661

"Senate kills Reid plan as debt talks continue"

az a vicc, hogy össze-vissza beszélnek megint erről az egészről. Hitelminősítők is már azt mondták, hogy a megegyezés előtt leminősíthetik őket. Ha pénteken nem sikerül megegyezni, akkor már nem tudnak időben megegyezni, most már elég, ha kedden is megegyeznek, sőt még 2-a után 10 napig meg lehet kötni az egyezséget. Szóval nagy kavarodás van megint...

#403661 BudFox Előzmény: #403652

és vajon hogyan reagálja le a piac az akármilyen döntést ?

..holnap az SP futuresból megtudjuk azthiszem....

annyira bizonytalan minden hogy bármi lehet..megtippelni sem merem hogy hol nyitnak ki holnap a futuresok....

azért ez őrület..

#403653 Donoo Előzmény: #403652

"bár volt olyan tesztszavazás is a szenátusban, amelyiken megbukott a gyors döntéshozatal lehetősége."

Akkor én ezt olvastam, azért írtam, hogy gap down lesz. Ezek hány "testszavazást" végeznek egyidőben? :DDD kicsit vicces, addig csinálják gondolom, amíg annyira elfáradnak, hogy nem tudják megkülönböztetni az igen-nem gombot :)

#403651 banyaiz Előzmény: #403649

Republikánusoknak sem hiányzik az ne egyezzenek meg mert ha ennek negatív gazdasági következményei lesznek ők is megérezhetik szavazóikon keresztül.

Mint mikor két autós egymással szembe hajt és senki nem akar ütközni, de félrerántani sem, elég beteg helyzet, ki bírja tovább idegekkel mindez egy amcsi költségvetéssel. :)

#403650 banyaiz Előzmény: #403646

Nem gondoltam nem tudnak megegyezni egész héten.

Obamát rendesen sarokba szorították. Képesek bevállalni politikai előnyökért egy technikai államcsődöt? Ennyire csak nem marhák, de az látszik elmennek a végsőkig. Obama nem akar választás előtt kiadáscsökkentést. Republikánusoknak pedig ha most elkezdi lefaragni kiadásokat igen jól jönne a 2012-es választásokra, az szinte biztos bukás Obinak. Patthelyzet.

Jó kis ízelítő hogyan jutott Mo is oda ahol most van, ilyen stílusban ment itt is a téma 20 évig, csak jóval kisebb horderejű ügyekben, pl vizitdíj stb stb , végtelen a sor.

#403649 hAliG Előzmény: #403646

Próbaszavazás volt azt hiszem.. úgy néz ki hogy megegyeznek.

Legalábbis több cikkben már ezt írják.

#403612 hAliG Előzmény: #403611

Már csak arról kellene valami, hogy a görögökre (olaszok, spanyolok) is megoldás lesz..

Nem vagyok egy shortos típus :)