azért az apple is durva, hogy milyen sokan vesznek olyan drága készülékeket... nem semmi, jól él a paraszt :D
latom 1.39%-kal meghuztak piacunkat. Delelott mar sejtettem, mint azt irtam is, hogy delutan lehet valamire meghuzas. Ek alja sejtette. Ahogy gondolom a csokkeno csatim aljaig szurt, igy a tegnapi dojira jott egy atolelo, azt befedo zold gyertya. Holnap balcsira megyek a lanyomert, ott probalt nyaralni a heten :) hetfon lehet dobok fel chartokat megint
Az már tényleg nevetséges hogy egy cég, az Apple cég kasszájában több pénz van mint Obama -nak :DD
itt valami nagyon nincs rendben...de ha keddig elég a pénzük akkor keddig téphetik fölfele...utána 1 perccel meg lehet hogy adják ész nélkül...bolondok ezek....
az a vicces hogy meg ilyen veszterhes idoben is azzak szorakoznak hogy huzogatjak az indexeket
(nasdaq. pl pluszban de sztem ma mind1-k + fog zarni.)
ezeket mutogatni kellene, pf.....remelem becsodolnek......
Van egyáltalán pénzük 8-10 napra még?
Bazz... Fidel megmondta összeomlik a mocskos kapitalizmus!
Es como El Che! Viva la revolution!
:-)
Most mi a jó f..nak örülnek ennyire? Egyetlen jó hír nem látott ma napvilágot. :S
persze igy megtovabb nem lehet kereskedni sem a rv sem a deviza piacon
ezt a sok beteg f@.zt.....
menjenek a jo.....
"A kormány korábban augusztus 2-át határozta meg végső határidőként, de a legfrissebb elemzések szerint még azért van nyolc-tíz napja az amerikai politikának, hogy döntsön."
jajj-jajj-jajj :DD
Lehet nem mer előjönni sem :( Remélem jót mond, és előre tudják valakik szokás szerint, azért van emelkedés...
Még semmiről
ha ugrik 1 v 2 A betu akkor az sem lesz 1szeru. jo par kotveny alap nem vehet csak 3A-s orszagtol
Az a szitu hogy most következik a pénztáros fáradás az elmúlt évtizedek hitelből fogyasztásáért sztem...nyugtatni lehet a piacot,csodát tenni nem.
420kt...a kegyelmit dejók vagyunk :D
"maffia:-), zsebre vágják a pénzt" : JP Morgan, Rothschild family, es tsai