ha kinyitnak USA -ban, nem lesz itt szerintem maszatolás....letörlik a táblát egy vizes szivaccsal :D
más kérdés hogy Obama bejelentés -re akár 1000 ponttal is kinyithatunk feljebb....bár remélem ez nem jön be....
ha kinyitnak USA -ban, nem lesz itt szerintem maszatolás....letörlik a táblát egy vizes szivaccsal :D
más kérdés hogy Obama bejelentés -re akár 1000 ponttal is kinyithatunk feljebb....bár remélem ez nem jön be....
Ugyanitt voltunk reggel is,már megint megy a maszatolás...
csak egy szar adat volt az usából, az pedig a gdp, de hát erre számítani lehetett.
majd egy kis visszatesztnél lezárom a longot. már ha lesz..
Felraktam a gondolataimat blogba!
Havi, hetes chartjaimat érdemes megnézni!
De a többit sem árt, van egy S&P is bónuszba.
Cserébe egy plusz pontot kérek, ha valakinek tetszik, mert 3órám ment el vele, de 2órája írom.
Köszi.
szépen visszacsorogtunk ma is, és nem volt nagy mozgás..majd most délután:-)
tegnap ilyen gyors forgások miatt szívtam, ma már rá se nézek adatig, meg utána se..nem éri meg szívbajoskodni. tegnap meg ki se kellett volna nyitni a gépet, de ma is ez az érzésem.
30db-bal téptek rajta
hehe
nevetséges, mentem inkább
yo hétvégét!
Mi kis határidő termékünk nem szívbajos,+-100 pont egy pillanat alatt :D
KT 405 pont .-))) mi ez vicc ? :D
már régen 250 pontnak kéne lennie.
Mollyt bebetonozták,lehet nem kell ma lenn zárnod :D
Nekem hiányzik a rajzodból a következetesség. A fölső vonaladnál nem veszed figyelembe a kiugró csúcsot, az alsó vonalnál viszont igen. Egy rajzon belül szvsz ugyanazt a szabályt kellene alkalmazni az ellenállás és a támaszvonal esetében is. Vagy záróárak, minél tőbb érintéssel, vagy csúcsok.Megrajzoltam a te rajzod inverzét, így pedig ék helyett szabályos csatornát mutat, ha azt szeretnék látni. :)
http://kepfeltoltes.hu/view/110729/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg