Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#403356 BudFox Előzmény: #403352

ha kinyitnak USA -ban, nem lesz itt szerintem maszatolás....letörlik a táblát egy vizes szivaccsal :D

más kérdés hogy Obama bejelentés -re akár 1000 ponttal is kinyithatunk feljebb....bár remélem ez nem jön be....

#403341 Hathor Előzmény: #403339

Felraktam a gondolataimat blogba!

Havi, hetes chartjaimat érdemes megnézni!

De a többit sem árt, van egy S&P is bónuszba.

Cserébe egy plusz pontot kérek, ha valakinek tetszik, mert 3órám ment el vele, de 2órája írom.

Köszi.

#403327 Csilla76 Előzmény: #403324

tegnap ilyen gyors forgások miatt szívtam, ma már rá se nézek adatig, meg utána se..nem éri meg szívbajoskodni. tegnap meg ki se kellett volna nyitni a gépet, de ma is ez az érzésem.

tessék csak tessék! csak…

#403323 szotyi

tessék csak tessék! csak 400 a kt! tessék csak!

Re: fs

#403319 Láma Előzmény: #403289

Nekem hiányzik a rajzodból a következetesség. A fölső vonaladnál nem veszed figyelembe a kiugró csúcsot, az alsó vonalnál viszont igen. Egy rajzon belül szvsz ugyanazt a szabályt kellene alkalmazni az ellenállás és a támaszvonal esetében is. Vagy záróárak, minél tőbb érintéssel, vagy csúcsok.Megrajzoltam a te rajzod inverzét, így pedig ék helyett szabályos csatornát mutat, ha azt szeretnék látni. :)

http://kepfeltoltes.hu/view/110729/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Re: fs

#403317 BudFox Előzmény: #403312

Azt ígértem ha lemegy 21.300 -ra akkor mindenképpen zárok....már tűkön ülök...lehet meglesz nemsokára..vagy a Stop kiüt valahol feljebb 200 ponttal ?