legyünk türelemmel, Böjt(h)öljük ki augusztus 11-ig ezt a pár napot, és meglátjuk lesz-e egyáltalán tőkeemelés :)
legyünk türelemmel, Böjt(h)öljük ki augusztus 11-ig ezt a pár napot, és meglátjuk lesz-e egyáltalán tőkeemelés :)
akkor jenőbá elmondhatja: zoltán n sok rádiós interjú rallyban vettem részt ĐĐ
Mi ez a pesszimizmus? Ma stabilan 29 volt. :)
kezdődik az öntögetés...
mégsem lett 40+ a július...
következő Jenő-nap az augusztus 13-i trendfordulós szombat :))
Ja a mérleget elfelejtettem:
2009-es adatokhoz fértem hozzá csak ingyenesen, ha van frissebb, osszátok már meg lc.
Itt az látható, hogy eszköz oldalon van egy olyan sor, hogy
Tartós részesedés kapcsolt vállalkozásban: 6,2 Mrd HUF
ez nem azt jelenti, hogy a leányvállalatokba ennyit toltak bele összesen?
illetve
Követelések kapcsolt vállalkozással szemben 327M huf.
ez gondolom azt jelenti, hogy ennyivel tartoznak a leányok a holdingnak kifizetetlen szlákkal.
illetve forrás oldalon egy olyan, hogy
eredménytartalék -1,4 Mrd HUF
ez talán azt jelentheti, hogy már évek óta folyamatosan veszteséges a cég (hogyhogy nem cseszegeti őket semmilyen felügyelet?)
és a saját tőke csak azért nem negatív, mert a jegyzett tőke húzza pozitívba az egészet (az a 8,7 Mrd HUF) - ebben van egy kis pénze ugye a kisbefektetőknek is...
A kötelezettségek sor nem túl jelentős, és ebből is a
rövid lejáratú kötelezettségek kapcsolt vállalkozással szemben csupán 16M huf,
ez meg azt jelenti, hogy a holding ennyivel tartozik a leányoknak, de ez jelentéktelen.
Mi a véleményetek erről a mérlegről?
pedig nagyon jól adja elő a mondandóját. Én is szeretnék hinni neki.... ezért jutottam idáig, mert minden egyes alkalommal az volt bennem, hogy ezt még kivárom, ez jól hangzik stb, stb...
mindegy most már, ezen túl vagyunk. Ami még okot ad a bizakodásra, az a 100 éves ünnepség. hátha, ha ekkor sem éri el a 100 ft legalább, akkor soha semmire nem fogja.
Épp ez az, hogy sajnos meghallgattam : )
Próbálok hinni neki, nagyon erősen, de sajnos nehéz, nagyon nehéz...
nem hallgattad meg a Mestert. Ez a múlt. másfél - 2 éves program van az Igazgatóság előtt, ami nagyon dinamikus növekedést tesz lehetővé....
http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/66606/
miért nem hiszed ezt el? Garancia van rá.
Egyet mondjatok meg nekem.
Mérlegét, eredménykimutatását néztétek már ennek a cégnek (mármint hozzáértő ember, magamat nem sorolom oda)?
Ha 2008-ban -77M huf, 2009-ben -189M huf volt a mérleg szerinti eredmény, az árbevétel (2008,2009) pedig 338M huf-ról leesett 55M huf-ra, akkor mekkora az egy részvényre eső eredmény?
Ha jól számolom, akkor a -189M hufot kell elosztani a 43M db-bal. Az kb. -4,5 Ft/rv, ha jól számolom. Persze ez csak a 2009-es Holding mérleg szerinti eredménye alapján, nincsenek benne a leányok eredményei.
Ha jól gondolom, akkor a bét honlapján lévő adatok a konszolidált adatok, és ott fenn vannak a 2010-es számok is már. (mondjuk csak ront a helyzeten)
Így mondjuk a bétes 2010-es mérleg szerinti eredménnyel számolva -736M HUF-ra jut kb. 43-44M db részvény. Azaz az egy rv-re eső eredmény -17 Huf/rv.
Jól számoltam?
"a tegnapi vételeket a mai nappal is szemmel láthatóan nem adják vissza.
és ez így meg hetek óta.több százezer db rv-t gyűjtöttek be ezen a szinten amire rá is ültek.
nem nagyon van más út ,mint fel.
d_mode"
No, ma elkezdik visszaadni....
re: 24/24
Cég Aj. Vétel
2011.07.29. 08:35:49
1 1 / 5 db 34 HUF
2 2 / 2 081 db 29 HUF
5 7 / 21 500 db 28 HUF
4 8 / 42 900 db 27 HUF
4 12 / 111 168 db 26 HUF
Eladás Cég Aj.
2011.07.29. 08:35:59
29 HUF 5 db 1 1
30 HUF 167 500 db 3 5
31 HUF 194 991 db 9 19
32 HUF 193 995 db 5 15
33 HUF 195 369 db 6 25
Napi min: 0 HUF Napi max: 0 HUF
Nyitó: 0 HUF Előző záró: 0 HUF
amennyiben 1-2 hét múlva se jön meg a forgalom felfele akkor lehet a szokásos dupla cici és irány a pince - viccesen 100 évig ĐĐ
Sok ehes forintozo speka, akik nem is igazi befektetok, fujjj!
Amugy voros csillag nem kell, vasat atveszik a MEHtelepen v. ellopjak a romak! :)
ilyet ne is mondjon mert Jenőbá nem tünteti ki a kRém vörös csillaggal
most pihi van - és mindenki eladni akar, várják a csíkot ĐĐ
Tegnap vettem, majd eladtam 29ért, és belenyúltam 30ért. Ez volt a hiba. Holnap eladom, veszek újságost, az majd összeomlik, ez meg kilő. :-)