Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: "40 lettem csendben"

#403177 Zotya32 Előzmény: #403093

Nem jött email, hogy teljesült az eladásom, ezek szerint ma nem nyúlt bele senki.

Re: Valami lényegeset is már ...

#403135 akpo7 Előzmény: #403134

Valoban nem mindegy, h. a 100.000-ert 10k-t v. csak 3.33k-t tudsz venni.

Valami lényegeset is már ...

#403134 JP

Gyerekek, a szórakoztatáson kívül kár a sok hablatyolásért,mert ez a cég nem tudja a lényeget felmutatni: a megtermelt pénzt, nyereség alakkjában. Nem termel ez semmit, ami egy befektetőnek számítana! Persze majd én is veszek ebből, mondjuk vagy 1OO ezer forintért. De most még 5O ezerért sem vennék.

Persze, lehet jön a csoda, és akkor tévedtem

#403128 Zotya32 Előzmény: #403126

nem.

(szerintem az már nincs; az csak addig kellett amíg a Bankár Holding visszaszerezte az n-gene-es tőkeemelését; TP a közgyűlésen hadovált vmi asztrológia alapján üzletelő partnerről, meg arról, hogy a jövőben nem ezek alapján kívánnak befektetni; nos, KG több riportjában utalt az asztrológiára... szóval szerintem a BH már a Marson is túl van, itt már más az Egyéb az úr)

#403094 Zotya32 Előzmény: #403090

hamarosan neked is igazad lesz. Nem mehet örökké a mesegyár; muszáj pár évente vmi konkrétumot is villantani, hogy a "na ugye mi megmondtuk, megcsináltuk" szöveggel előállhassanak és legyen támasza az utána íródó mesekönyveknek is. :)

#403093 Johny King Előzmény: #403081

Ugyanaz megy mit tegnap, csak most 30 Ft-on vesznek meg mindet...

Nap végén meg kirántják a 32 Ft-ot...

#403081 Zotya32 Előzmény: #403076

kéne ide egy kis red bull. :)

majd fél 5 körül lesz érdekes, bár odaát azt írták, tegnap kbc-s volt a "nagy vevő", szóval lehet, hogy délután tépés helyett öntés lesz; majd meglátjátok, én azt már élőben nem fogom követni; ha történik vmi úgyis lesz nyoma vmelyik fórumon :)

#403078 amilo Előzmény: #403054

Gondolom emlékszel még rám amikor tavasszal mindenki(többek közt Te is)hirekre és emelkedésre várt,én irtam ,hogy nem lesz itt semmi legfeljebb esés és tőkeemelés.Azt válaszoltad,hogy hülyeségeket ne irjak.Megigértem,hogy figyelmeztetni foglak ha nekem lesz igazam. Az idő most jött el...

#403062 Inflexio Előzmény: #403060

Ezt ki is felejtettem, a forgalomra is érdemes figyelni a közkézhányad mérlegelésénél.

#403060 Zotya32 Előzmény: #403055

csendes nap ez a mai a riport után.

fél 5 előtt előtt semmi nem történt eddig az elmúlt napokban.

hol vannak a spekik, miért nem pörög úgy a papír, mint az est média?

#403055 Inflexio Előzmény: #403049

Ez egy régi vita, és nem is szeretném újra kezdeni. Egy biztos. A részvények valahol vannak. Nyilván a mai napig sok részvény van spekiknél, az arányok az érdekesek. 10 százalék is sok spekit jelent, 90 százalék is, mégsem mindegy.

A részvénykönyv hiteltelen. Egyrészt tele van bizonyíthatóan hibás adattal, pl. saját és ismerősök részvényszámai, másrészt létezik a stróman intézménye. (Ezért csak akkor jár büntetés, ha valaki oroszoknak strómankodik MOL részvénnyel, és az aktuális kormánynak ez nem tetszik.)

Pszichológiai oldalról is érdemes elgondolkodni rajta. Egy olyan részvényből, ami évek óta stabilan esik, a kisbefektetők inkább venni szoktak, vagy eladni? Egy olyan részvény topikja, amely tele van speki tulajdonosokkal, leülni szokott néhány sokéves nick szórványos részvétele mellett, vagy pörögni sok új nickkel. Egy olyan részvényt, amelyben döntően spekik a tulajdonosok, inkább szidni, vagy dicsérni szoktak a fórumokon?

Nekem van ezek mellett néhány súlyos érvem is, amelyek az alacsony közkézhányad irányába mutatnak, de ezekről tényleg nem szándékom vitát kezdeni. Sokan egyetértenek, és sokan nem.