Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: 9901

#403471 Nessuno Előzmény: #403461

Az a szép, hogy mindig van/volt valami, amibe bele lehet kötni. Adósságpara, USA+olasz+görög stb. veszélyek, EETEK akvizíció pénzügyi teljesítése, román projektek fizetése, stb.

Azért 9900-nál próbálják tartani az alját, reméljük sikerrel. A héten próbált kiugrani, KBC egy célárral is támogatta ezt, de jelenleg kevés sikerrel. Ha itt zárunk az hetesen nem vetít szép képet, szerintem.

#403470 zeeh_ Előzmény: #403461

Már régebben is írtam, de szerintem az állami pakk lehet az. Ha már egy ~22400 Ft-os áron vett MOL-t hajlandóak lennének áron alul bukóval eladni, akkor E-starral se fognak sokáig cicózni.

#403461 Bodzaszedő Előzmény: #403450

Még mindig adogatja szép ovatosan valaki.Már rohadtul unom.Meg ezt az egész nemzetközi adósságbohózatot is

Re: Nyugdíjvagyon: elindult a visszaváltási roham

#403315 Előzmény: #403313

Majd a következő hatalom vizsgálatot indít a " hogyan herdálták el a nyugdíj vagyont " címmel. Vádlóból vádlottak lesznek. Jól el vannak ám , csak mi vagyunk mindig a szívó ágon .

Re: nincs cím

#403260 Legend81 Előzmény: #403248

Én azt a hírt várom már nagyon, hogy az EETEK fölösleges részeit eladták. Nem kis tételről van szó és a korábbi nyilatkozatokból nekem nagyon közelinek tűnt.

A felsorolásból én a 2-es és 1-es verziót tartom a legvalószínűbbnek

A 3-as szerintem most nem valószínű, mert az EETEK is elég nagy falat, persze ki tudja?

A 4-es az hazardírozás lenne, felvenni egy hitelt, amit nem tudunk befektetni.

Re: nincs cím

#403248 egyetleneim Előzmény: #403197

Ahogy látom lassan kifut a 10 mrd-os keret. Érdekes, hogy egy éve mennyire újongott mindenki a program hírére, most meg már inkább aggodalmakat hallok.

Nem nagyon látok bele a kártyákba, de három-négy dolog miatt kellhet a pénz:

1. Az EETEK akvi után a meglévő romániai projektek finanszírozására nem maradt pénz

2. Az EETEK konszolidációra kell a pénz

3. Új akvi van a láthatáron

4. A cég feltétlenül ki akarja meríteni a kötvényprogram lehetőségeit, mert ki tudja mi lesz később (USA)

Re: Régi fórumon történtek

#403095 Lxrose Előzmény: #403079

Tavaly az igazi emelkedés 6000-ről indult július vége felé és majdnem 10000-ig ment.

#403079 holnor Előzmény: #403074

jól. tavaly márciusban (bár ez speciális helyzet volt), 2008-ban pedig júliusban. a projektekből adódóan nyaranta jön a legtöbb hír, akkor kötik az új szerződéseket.

#403077 Lxrose Előzmény: #403074

Igen, kb. akkor kezdődött és kb. 2 hónapig tartott a hegymenet.

Most nem kellene 10200 alá engedjék, hogy folytatódhasson a rövid távú emelkedő trend. (Ha ezt még figyeli valaki...)