Esőben nem mentünk el, robogót szereltünk.. :-)
Feleségem küldi neked fájdalom díjként:-))
Van még kép ha kell:))
szerk: töröltem, még küzdök vele
Örülök, hogy megúsztad:-)
Már két hordó kajszi leforrt, a héten irány a főző....
Csáó!
29-én ott voltunk. Fonyódról hajóztunk át, teljes csapat. Lányok, gyerekek shopping, meg nézelődés. Nagybandóval dedikáltattak egy két könyvet, fiúk meg irány a borudvar:-)
Rudiba, mennyien férnénk?
DE HÁT AZT AKARTA WAZZE:::)))
"Pedig...Igazából az élet mindig a napfényes részre sodorja őket (40 éves korukig), nem ártana rendesen szívatni őket egy kicsit"
:DDDDD
Lenne ám! Jól megropogtatnánk, h bírja a strapát! :-)
Vaze,
mindjárt összeszedek innen pár embert egy céges autóval és meglátogatunk....
Lenne nagy csinnadratta!
:DDD
:) szívom szavaitokat... :)
Csak most olvasom! Jobbulást Csokibá!
Ez a baj ezzel a világgal, hogy ha valaki jól néz ki, akkor is ha tök hülye, akkor mindjárt elnézünk neki mindent, mert arra gondolunk, hogy majd rápörög a farkunkra, mert rendesek vagyunk vele, vagy ha nem is pörög rá, akkor is kedvesek vagyunk.
Pedig...Igazából az élet mindig a napfényes részre sodorja őket (40 éves korukig), nem ártana rendesen szívatni őket egy kicsit. Legalább ilyenkor, ha már annyira leszart téged, hogy az egészségedet kockáztatta a hülyeségével/nemtörődömségével/bénaságával...
Ne szokja meg, hogy ez egy következmények nélküli ország...
Én ha BKV ellenőr lennék, csak ilyenekre utaznék...:-)
Nem okozhatok csalódást, ártana az imidzsemnek.. :-)
tőled ezt is vártam... :)
Látod milyen rendi vagyok, én nem hoztalak zavarba. Ebcsont beforr! :-)
fiúk, már zavarba hoztok... semmi bajom, tényleg... a csaj meg meglesz... :) az irányt még nem tudom jjbyo komám... jól esik az aggódásotok, majd pálinkával meghálálom... józsi meg amúgy sem iszik :)))