Kösz szépen Bud! Elintézted!
:)
még két xar adat..jólvan..szépen haladunk előre...lefele...-.)) short egyelőre nincs veszélyben.
Bár, ma olvastam valahol egy tökjó és nagy igazságot: "Az elemzőknek sincs halvány fogalmuk, hogy mi lesz másnap" :)
Az 1256-os érték azért tünt nekem viszonylag jónak, mert ott van a támaszvonal is. Jó, ha kétféle szemszögből nézve is hasonló jön ki.
Igazad van, korai, nincs meg a nyakvonal. Én is csak a pici (ellipszisben lévő) duplacsúcsra számoltam ki és nem a nagy, négyzetben lévő esetleges fej-vállra :)
http://kepfeltoltes.hu/view/110727/S_P_500_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Jó ez a grafikon..tehát ha 1325-26 fölé megy, vagy nagyon megy tovább..akkor felfele kitörés lesz...ezt figyelni fogom. hasznos. :-)
nem is a buxra gondoltam most, hanem úgy az egész piacra.
Kicsit korai még dupla topot számolni, noha tegnap én is azt raktam ide be S&P-ben.
Nyakvonal letörésétől még messze áll.
Jelenleg egy csökkenő ék van, ami ma nyitás után kitör felfele szerintem, így már lehet készülni a holnapi longra itthon ,-)
http://postimage.org/image/20rwbimas/full/
Fehérrel a csökkenő ék behúzva.
Bocsi Herceg, de itt nincs mit szétoffolni, sok építő hszt nem láttam amióta hazajöttem, de ezt Margaretta már megerősítette..
(+kivétel a blogjaid)
Ebből botrány lesz...Orbán Viktor, meg Sárközy, Merkel szerintem kezdeményezni fogja a hitelminősítőktől való elszakadást...vagy törvényt hoznak rá...
vagy lesz EU hitelminősítő..és akkor majd kedvükre minősíthetik le USA -t, Japánt, Kínát..stb...hogy fájjon USA -nak is.
tisztában vagyok vele..épp ezért van bennt a Stop..úgy jó 250 ponttal feljebb..hogyha annyira megindulna záródjon....fel vagyok készülve rá.
Én épp tegnap számolgattam ki a dow, s&p, nasdaq, dax grafikonoknál, hogy meddig esnek, ha naposon duplacsúcs lesz az alakzat.
De ki csorog? Arra játszanak kint, hogy Bux essen?
Pff..
Nyugat nagy ívben lesz@rja az egész cirkuszt.
Bud ne felejtsd ki a színjátékból azt a forgatókönyvet, ha ilyen államadósságokra, leminősítésekre sem esünk, akkor egy induló felminősítésben, illetve csökkenő CDS környezetben elindulhat a rakéta is.
Mindegy, majd meglátjuk.
Bux esősnek tűnik chartilag, Nyugat még nem.
nem is , csorgunk lefele..szerintem nem direktbe csinálják, ne legyen feltűnő.
haha, a Goldman Saks:-)leminősítette az európai bankszektort...hát kapja be a farkát..erre szerintem az lenne a válasz, hogy az európaiak veszik a bankpapírokat, és beshortolják a sakszot, zakózzon egyet..miért bántanak minket az amcsik?
:)) OFF király :))
ki kell találni még lentebbi osztályokat ezeknek a hitelminősítőknek az SD kategória alá, hogy le tudják oda minősíteni őket :D olyanokat mondjuk hogy :
"Fostalicska" = FT
"Xarkupac" = SK
"Albán szamár" = AS ( mert aki ezt megveszi az tényleg szamár :D
ezek után nagy pimaszság lenne ha USA -t nem minősítenék le...1 hét múlva meg nem tudnak miből fizetni már.
Hát ha shortolnának nem állnánk egyhelyben szerintem ilyen hírekre, ilyen CDS-ek mellett.
Hát ha shortolnának nem állnán egyhelyben szerintem ilyen hírekre, ilyen CDS-ek mellett.