Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#402848 BudFox Előzmény: #402840

még két xar adat..jólvan..szépen haladunk előre...lefele...-.)) short egyelőre nincs veszélyben.

#402847 Margaretta Előzmény: #402846

Bár, ma olvastam valahol egy tökjó és nagy igazságot: "Az elemzőknek sincs halvány fogalmuk, hogy mi lesz másnap" :)

#402846 Margaretta Előzmény: #402845

Az 1256-os érték azért tünt nekem viszonylag jónak, mert ott van a támaszvonal is. Jó, ha kétféle szemszögből nézve is hasonló jön ki.

#402844 BudFox Előzmény: #402840

Jó ez a grafikon..tehát ha 1325-26 fölé megy, vagy nagyon megy tovább..akkor felfele kitörés lesz...ezt figyelni fogom. hasznos. :-)

#402840 Hathor Előzmény: #402835

Kicsit korai még dupla topot számolni, noha tegnap én is azt raktam ide be S&P-ben.

Nyakvonal letörésétől még messze áll.

Jelenleg egy csökkenő ék van, ami ma nyitás után kitör felfele szerintem, így már lehet készülni a holnapi longra itthon ,-)

http://postimage.org/image/20rwbimas/full/

Fehérrel a csökkenő ék behúzva.

Bocsi Herceg, de itt nincs mit szétoffolni, sok építő hszt nem láttam amióta hazajöttem, de ezt Margaretta már megerősítette..

(+kivétel a blogjaid)

#402838 BudFox Előzmény: #402828

Ebből botrány lesz...Orbán Viktor, meg Sárközy, Merkel szerintem kezdeményezni fogja a hitelminősítőktől való elszakadást...vagy törvényt hoznak rá...

vagy lesz EU hitelminősítő..és akkor majd kedvükre minősíthetik le USA -t, Japánt, Kínát..stb...hogy fájjon USA -nak is.

#402836 BudFox Előzmény: #402833

tisztában vagyok vele..épp ezért van bennt a Stop..úgy jó 250 ponttal feljebb..hogyha annyira megindulna záródjon....fel vagyok készülve rá.

#402835 Margaretta Előzmény: #402833

Én épp tegnap számolgattam ki a dow, s&p, nasdaq, dax grafikonoknál, hogy meddig esnek, ha naposon duplacsúcs lesz az alakzat.

#402834 Hathor Előzmény: #402830

De ki csorog? Arra játszanak kint, hogy Bux essen?

Pff..

Nyugat nagy ívben lesz@rja az egész cirkuszt.

#402833 Hathor Előzmény: #402820

Bud ne felejtsd ki a színjátékból azt a forgatókönyvet, ha ilyen államadósságokra, leminősítésekre sem esünk, akkor egy induló felminősítésben, illetve csökkenő CDS környezetben elindulhat a rakéta is.

Mindegy, majd meglátjuk.

Bux esősnek tűnik chartilag, Nyugat még nem.

#402828 Csilla76 Előzmény: #402820

haha, a Goldman Saks:-)leminősítette az európai bankszektort...hát kapja be a farkát..erre szerintem az lenne a válasz, hogy az európaiak veszik a bankpapírokat, és beshortolják a sakszot, zakózzon egyet..miért bántanak minket az amcsik?

#402820 BudFox Előzmény: #402790

ki kell találni még lentebbi osztályokat ezeknek a hitelminősítőknek az SD kategória alá, hogy le tudják oda minősíteni őket :D olyanokat mondjuk hogy :

"Fostalicska" = FT

"Xarkupac" = SK

"Albán szamár" = AS ( mert aki ezt megveszi az tényleg szamár :D

ezek után nagy pimaszság lenne ha USA -t nem minősítenék le...1 hét múlva meg nem tudnak miből fizetni már.

#402811 Hathor Előzmény: #402797

Hát ha shortolnának nem állnánk egyhelyben szerintem ilyen hírekre, ilyen CDS-ek mellett.

#402810 Hathor Előzmény: #402797

Hát ha shortolnának nem állnán egyhelyben szerintem ilyen hírekre, ilyen CDS-ek mellett.

#402797 Csilla76 Előzmény: #402790

Biztosan shortol a sok szenátor, meg Obama is, aztán bezsebelik a lét, és figyelik, hogy mi a piac reakciója....Soros meg majd elad mindent augusztus 2-án, aztán zuhanunk egyet még:-)