Huncutság:)
Tulajdonképen nekem is az a felfogásom a horgászatról, ami a költőnek a csókról, aki azt mondta - A csókot ne magyarázd, hanem gyakorold.
Írta: Sártory Lajos - BaIatonboglár - 1926 március 15.
Huncutság:)
Tulajdonképen nekem is az a felfogásom a horgászatról, ami a költőnek a csókról, aki azt mondta - A csókot ne magyarázd, hanem gyakorold.
Írta: Sártory Lajos - BaIatonboglár - 1926 március 15.
A fogas már szákban:)
Azon gondolkodom miként adjunk neki megillető felhasználást:))
Ha van valakinek ötlete, akkor várom, ha nem jön be semmi, akkor írok valamit magamtól, amit holnap fogyasztani is fogok:))
A terasz az készül, na de az "edzés" az komolyan megy:))
Teraszról nyomod?
:))
Nagyon fincsi süllőzös idő van mostanság itt a magyar tenger partján. Néhánnyal kevesebb úszkál már a vízbe, jóllakottsággal töltve el:))
Ajánlom, hogy ha orly módra készíti el az ember, akkor a bundába /sörtészta/ tegyünk egy kis mustár port is. Fokhagymás, fahéjas krumplipürével, igen szerethető:))
hali ezüstember..
mit látsz aranyban ezüstben? én shortolom..
Vasárnap voltam du-án. Nem fogtam semmit. Pontyoztam, jó akadós helyen de nem akartak jönni a halacskák. :)
Halig: az élmény lehetett így is. Ahová járok ott most küszívás van, vagy volt legalábbis vasárnap, ilyenkor ott degeszre zabálják magukat, néha olyan hangokat lehet hallani a bokrok alól mintha porszívót kapcsoltak volna be, nagy szürcsölés. Meg kellene horgászni a héten.
Én hétvégén voltam a Tiszán sógorommal, Balsától Tímárig kuttyogattuk végig :)
Egy közel két kilós harcsácska akadt csak, de nem adjuk fel, sajna az időhiány miatt én csak 2 hét múlva tudok újra menni :(
Múlt vasárnap a szekszárdi hegyeken keresztül mentünk krosszmotorral Szálkára. Nagyon hamar a tónál voltunk. Most vasárnap is elindultunk egy haverral, de egyszerre tankoltunk egy benzinkútnál és egyszerre is robbantunk le sajna. Persze benn a senki földjén. Úgyhogy nem értünk át a tóhoz, pedig gondoltam rá megnézem milyen halat fogtál:-)
Az esti halból nem maradt úgy hogy nem tudtam kipróbálni, de ami késik az nem múlik:)
Na beirok ide is. Az érintett ember(eknek) boldog névnapot kívánok.
Jobb előbb mint soha...
:)))))
Úgy terveztem oda megyek. Fogtak pár szép halat mostanában, helyi hírharsonában láttam egy cikket 40 feletti harcsa, 20 feletti amur stb, mostanában nem tudtam kiszabadulni pecázni, de majd most. .)
Nálunk még addig nem maradt meg, tehát nem tudom. Szerintem ez inkább 1 napos árú:)
Hát már most megérte erről beszélni, mert kaptam egy gyors meghívást ma estére halászlére és paprikás lisztben forgatott sült kárászra.:-) Csak állítólag túl nagyok a kárászok és hosszába ketté kell vágják és úgy kell megsüssék, hogy normálisan süljön át. Megkérdeztem van-e felesleg. Ami megmarad azt haza hozhatom és bele is rakom ebbe a lébe. Az a kérdés, hogy maradhat-e több napig is benn, mondjuk hétfő-kedd-ig?