Alaposan átolvasnám az összetételt előtte. :))
Valamelyik nagyáruház ujságjában megakadt a szemem a Betyár Körte Pálinka elnevezésű terméken.
Mik vannak...
:-)
Én a lagert nem iszom meg (talán azért mert kb 3 évesen megkóstolhattam) :-)
Sőt úgy általában semmilyen sört sem,-bár nem is erőltettem- max a bitter shandy jöhet.
Kasteel Tripelt ismerem, a többit még nm :)
tavaly jártam Flandriában, a 4 napos túra alatt igyekeztem minél több sört megkóstolni. a Deliriumot mindig a végén ittuk, lehet ezért van csupa pozitív emlékem róla :D
:- Igen, Jupilert nem ittam csak tudom, hogy az ott a hétköznapi nép sör. Akkor ha már Belga sörre költöm pénzem, mégsem azt fogom inni :-). Belga Borsodi? Akkor milyennek számít a Stella Artois :-)
Ajánlom figyelmedbe akkor a St Benoit Blonde -t és a Kasteel Tripel -t is. Valamint próbáld ki mindenképp a Chimay családot:
"A sör készítéséhez szükséges vizet az apátság falain belül található forrásból szerzik, míg a sörfőzés után megmaradt szárazanyagokat az apátság tehenészetében használják fel."
(A Delirium nagyon nem jött be nekem, túl soknak éreztem a szénsavat ami elvitte az ízt, talán tovább kellett volna levegőztetnem :-))
Azt vágom hogy a füstös pubokat bírod,bírjuk :DDD
Topikba benéztem,oszt gyorsan ki is mielőtt összenyálazom :D
Drága kicsim, vagyok én, csak frusztrálnak a "mindent tudok" Néha lenézek a belgákhoz is, de igazán azért a füstös krimókat bírjam:))
Harcsában leírom a holnapi Fogas recipét, ha érdekel nézz be oda:))
Ha az ember ízérzékeny, akkor olllan sok jó italt talál itthon hogy néha magam is meglepődöm:)
Most felejtsük el a pálinkát /igen kedvelem/ és a bort /dettó/ van még a magyar ugaron néhány ami igen figyelemre méltó:))
Jó Csabi olyan régen láttalak mint egy nagyobb összeget,úgy olvasom jól megy a sorod,söröd,borod :D Nem messze van Tőled az a hely ahol eme finomságot kapni,amióta Belga partnereinek erre jártak nagy kedvencem lett ez a bambi:
Ciney Blonde
7% apátsági ale
Alken-Maes Sörfőzde (1128), Warloos
Óarany színű ital. Habja rövid életű, de annál több benne a finoman pezsgő buborék. Visszafogott illata után meglepetésnek hat az édes, malátás íz, amelybe mustos felhangok is vegyülnek. Szárnyas ételek mellé fogyasszuk.
Ajánlom figyelmedbe,bár most kend inkább uszonyosra gyúr :D
Bátran kóstolja meg más is,bár sajna jutalékot nem kapok a csapattól! :D
kaptam a szülinapomra, meg egy agárdi barackot is
sajnos az utóbbi nagy csalódás most, pedig már fogyasztottam belőle jópár félét
ennek most se íze-se bűze
nagyon sajnálom, nem is értem, hogy engedhetnek ki a piacra egy ilyen adagot
panyolait is próbáltam már párat, jellemzően erősebbek mint az agárdiak, illetve az ízviláguk is jobb
nagy királyság az igazi finom, illatos pálinka
jägert ittam évekig, most ott áll a polcon tán 2 literes is, rá sem nézek, alig tudtam leszoktatni a családot róla ajándékként :))))
Ha tényleg ízlet, még a tulajt is megismerheted, csak dicsérd sok helyen:))
Nem én vagyok, de a család ölég nagy:)))
hát erre fussa, szerények vagyunk, de boldogak :))
De szar pozijaid vannak, ha csak arra tellik:)
Most jöttem vissza a partról, szép Fogas lesz holnap az ebéd:))
A totyikomban megírom millen formában készítem holnap el:D
most is azt iszom :))
Jó hideg, bubis ásványíz, nincs is annál jobb...)))
sztem is. kb mint a belga Jupiler, amit csak a belga Borsodiként emlegettünk :)
a Tripel Karmeliet tleg jó. mellette még a Duvelt, Hopust és a trappista söröket kedveltem meg. ja meg a Delirium ... :)
Azért a prágai se kutya; én a Staropramen mellett vagyok, de persze az igazi Budweisert se vetem meg.... :)