30-ig felhúzhatják ez tény
de felette már forgalom kell, nem napi 5 millió
30-ig felhúzhatják ez tény
de felette már forgalom kell, nem napi 5 millió
Nem hiszem. Csak megérzés. Ma beálltam 27-re 3 óra körül mielőtt eljöttem melózni. Persze már nem öntötték le. Ez is a holnapi esetleges rallyt erősíti.
Tuti, hogy kihúzzák napokon belül, hogy nem tudjak jelentőset higítani a meglévő pakkomon. Re: epeh
Tuti, hogy kihúzzák napokon belül, hogy nem tudjak jelentőset higítani a meglévő pakkomon. Re: epeh
28 maradt? Holnap érdekes lehet...? Jövő héten jön az mnyp pénzem, szóval esélyes, hogy pár napon belül 50+ re: augusztus
hagyjad már azt a német hírt....
mindenki tudja, hogy abból nem lesz (nem is lett volna soha) semmi.
Volt itt olyan bejelentés, ami később valóra vált? ( az apportos tömésen kívül? Bár ezt is hangoztatták, hogy nem fognak eladni az apportosok.... )
ugyan ez a lehetett kisröfi aki 2 darabos vétellel folyamatosan fel fel köti
az se jó semmire
tehát az ilyenekre nincs válasz - junki sors
na de hol a tavasszal belengetett német szuper hír?[removed]post_szerkeszt(402419)
nem vagyok ideges, igazából teljesen mindegy, hogy mennyi a záró árfolyam, csak nem értem mire jó? mert ,ha egész nap 26 ft lett volna, akkor megértem....
gratulálok annak az elmeroggyantnak, aki 2 darabbal lenyomta 26 ft-ra az árfolyamot.
igen, nagy a feszültség a vevők között, hogy kinek juthat... :)))
kRémhír
Phylaxia: bejegyezve az Euro Generál tőkeemelése
A Phylaxia 50%-os tulajdonában álló Euro Generál Építő és Szolgáltató Zrt. 2011. május 12. napján elhatározott alaptőke-emelését a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint
Cégbíróság 2011. július 25. napján kelt végzésével a
cégjegyzékbe bejegyezte.