Kedves Presley van egy úgy nevezett HÍRBONTÓ topik, légyszi a linkeket oda tedd. Ne az összes topik ugyanazzal a linkkel legyen tele. köszi
Kedves Presley van egy úgy nevezett HÍRBONTÓ topik, légyszi a linkeket oda tedd. Ne az összes topik ugyanazzal a linkkel legyen tele. köszi
jogos, nem lesz változás, akkor szankció.
horvátok visszaakarják szerezni a tulajdonukat ugy min orbánc
a legszebb sz o a hülye anyám is mindig ezt mondj a szép bókolás norvégia után ez a menyország.
le 17000.ig
jováirás még 10000ft hakiveszikrögtön a minimálbér 60000 nettto
a bruttót 11000.ezerre kel növelni miböl
23 fel,gyüjtögetés,tartás.Komolyan,te sült hülye vagy
"A horvát közszolgálati televízió (HTV) ugyanakkor arról számolt be, hogy az ellenkezések dacára a horvát kormány tagjai - a gazdasági, a pénzügyi, a külügyi, az igazságügyi és a mezőgazdasági-vidékfejlesztési miniszter, valamint Davor Stern felügyelőbizottsági elnök - a napokban titokban találkoztak az államügyészség vezetőivel, hogy a MOL-lal és az INA-val kapcsolatos ügyben tájékozódjanak. A televízió nem hivatalos értesülései szerint a megbeszélések témája volt, hogy miként védhetők meg a horvát érdekek az olajtársaságban, illetve miként lehet újratárgyalni a gázüzletággal és a részvényesi szerződéssel kapcsolatos témákat."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/ina_jogosan_iranyit_a_mol.152798.html
Ügyes a kormány, felnyitotta mások szemét is......hát nem hiába mondogatta, hogy követni fogják más országok is....
Sziasztok!
Megemelik a minimálbért, de a felette lévő kategóriákkal nem tudom mit fognak csinálni.
Elég nagy mínusz lesz így nekem (ha nem változik semmi, csak kivezetik a jóváírást ).
Most olvasom, egy klasszikus szavaival élve "eszem, ****om megáll" ezeken :S brrr nyomi az összes politikus :)
Én is, amikor olvastam a cikket. Gondolom, valami bomba áron lesz a MOL kiszálló 20000 alatt... :( Stop szint? Na, az érdekes lenne, ha valami nagy erre rászállna és kiütné...
Pénz nem számít, merjünk nagyok lenni. Ész megáll, hogy mekkora egy pancserek gyülekezete ez a banda, nem is pancserek, büszke pancserek. Egyszerűen nem képesek beismerni, ha hibáztak.
ezen beszartam, rádióban hallottam. Kész ... Kiváncsi vagyok hol a stop szint...
Hülyék ezek!Drágán venni,olcsó eladni,ez nagyon megy!Valamelyik külföldi cég megint jól jár majd vezetőink sorozatosan ismétlődő balf.szsága miatt miatt.
"Varga Mihály „kicsit túlzónak tartja a több száz milliárdos tételeket”, azzal számolnak, hogy jövőre a kereslet már kezd élénkülni, így az adóbevételek magasabbak lesznek, és nem lesz szükség ekkora megtakarításra."
Élénkülő kereslet? Még kevesebb nettó fizu mellett (ha kivezetik az adójóváírást teljesen)?
Nooormális???
A Miniszterelnökséget vezető államtitkár nem zárja ki, hogy az állam értékesíteni fogja a Mol-ban meglévő részesedésének egy részét megfelelő árfolyam esetén.
... 2012 elején.