Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Lenne itt vevő, csak olc…

#402238 panpeter

Lenne itt vevő, csak olcsón akar venni. Végül is érthető.

Re: nincs cím

#402112 taresz Előzmény: #402111

IMF pénz amit Mi fogunk összedobni. A porszem kapcsán igazat adok, de bízom benne, hogy a legtöbbet igyekeznek kihozni ezekből a papírokból. Bár ha a végeredményt el hűtlenkezelik akkor mind1.

#402111 Legend81 Előzmény: #402102

Azért gondolom ajándéknak, mert az államnak nem került semmibe csak egy tollvonással elvették az emberek magánnyugdíjpénztári befizetéseit (az, hogy ez most tetszik nekem, vagy nem az végülis lényegtelen), de egy fillért nem fizetett érte az állam. Míg a MOL részvényért tényleg fizetett.

Egyébként 137 millió Ft a költségvetésszempontjából porszem.

#402058 Legend81 Előzmény: #402025

Mert EStar-nál mi a jó árfolyam szerinted?

Molnál tudjuk, hogy kb 23K a bekeráruk, de az EStar ajándék részvény nekik. Nem hiszem, hogy érdekli őket, hogy 11K, vagy 13K.

#402025 taresz Előzmény: #401929

Na erről nem tudni még semmit, de a Mol pakk egy részét már most bejelentették, hogy adnák 2012 elején ha jó az árfolyam. :-) Há'mé nem most? Csak egy kb.10% bukta lenne rajta. (vagy a hír a piac manipulálása?!)

Ha igaz akkor gondolom E-Start sem sokáig tartanák. Ha jó az árfolyam, úgy dobnák el, mint ha sütné a kezüket.

#402006 Előzmény: #402004

Valóban, ma az eladói oldal sokat gyengült, szemben a vételi oldal erősödésével. Rég nem láttunk ilyent. Reményt keltő. Aki eddig nem kapott agyvérzést, annak tényleg kitartás!!!

#402004 Bodzaszedő Előzmény: #401965

Lekötős tuszokmester viszont már pár napja nem jelentkezett.Néhány komolyabb tétel is megjelent a könyvben vevői oldalon.A nemzetközi helyzet is stabilizálódni látszik igy nem tartok további eséstől.10k körül tökölhet a papir továbbra is

#401965 Előzmény: #401958

Nem vagyok ám nagyon okos, de úgy vélem, hogy ha egy komoly versenyző 5

% alatt maradt, holott pár részvény választott el a bűvös határtól, és most fölé akart kerülni, annak okai vannak, és pedig a Cégre nézvén pozitív okai.

#401935 Előzmény: #401929

Tudom, hogy mindenki tud olvasni, pusztán a "csak" szócska nem helyes, és nem is hangzott el.

"A tranzakciók tehát technikai jellegű részvényvásárlások, melyek az E-Star határidős piacának élénkülésére utalnak. "

#401929 Bendeguz Előzmény: #401922

PF szerint csak technikai jellegű volt a vétel.

Az állam 2.6%-áról jó volna tudni végre valamit.

Köszi, figyelmetlen voltam. Amúgy örvendetes.

#401919 Primo Előzmény: #401916

Talán most ,hogy 5% felett van a következő jelentésig csendben tud gyűjtögetni.