Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

elszállt a paksi atom is…

#404996 Zotya32

elszállt a paksi atom is...

3-0 a 2. félidő elején...

még jó hogy fejlődik a magyar foci, egy klubcsapat sincs már az európai porondon, pedig a műsor még nem is kezdődött el....

Paks [1 - 1] Hearts 3…

#403230 Fornit

Paks [1 - 1] Hearts

32' [1 - 0] I. Sipeki

45' [1 - 1] J. Hamill

Itthon 1-1 mint az előző körben.

Re: nincs cím

#402667 holnor Előzmény: #402164

pedig a hazai szakemberek szerint "fizikálisan nincs gond a magyar focistákkal." na persze...

Audi Cup

#402661 Euroman

Üdv! Akit érdekel, most felkészülési meccs Münchenben a ZDF-en: AC Milan vs. Bayern M. Jelenleg félidő, az állás 1:1. (Góllövök: Ibrahimovic és Kroos) Elég élvezetes meccs. Holnap Barca játszik a mai győztessel ugyanebben az időben.

Vajon miért jött be anny…

#402190 GáborGábor

Vajon miért jött be annyira az Uruguay-i lány a net-es szépségdöntőn?

:)

#402164 matgab Előzmény: #402001

Van egy olyan perverzióm, hogy követgetem a magyar focit.

Néhány dolgot évek óta nem értek.

Pl. hogy a bajnokság 2. fordulójában az Európa Liga szereplésre készülő Paksnál hogy nyilatkozhatják azt, hogy a csapat fáradt?? Én kb. 35 évesen focizom heti 4-szer mégsem érzem magam fáradtnak- pedig meg merem kockáztatni, hogy néha jobban kihajtom magam, mint némely NB1-es focista a bajnoki meccsén.

A BL-re készülő Videoton miért halasztja el a bajnoki nyitómeccsét (egy Siófok ellen), ha BL meccse van 3-4-5 nap múlva?? Főleg akkor, ha amúgy is a védelme és az edzője is teljesen új?

Nem arra lenne szüksége egy ilyen csapatnak, hogy minél többet játszanak együtt tétmeccsen, hogy összeszokjanak??

Rájöttem, hogy a magyar csapatok miért ívelgetik be a labdát a félpálya széléről...Hát azért mert a magyar védelmek vannak annyira bénák, hogy még egy ilyen beívelést is elnéznek és akkor onnan már bárhová pattanhat a labda...

Én ha edző lennék megtiltanám ezt a fajta beívelést...

#401776 Sumér harcos Előzmény: #401775

Hatalmas meglepetést ért el a Paks az Európa Ligában. A zöld-fehérek a hazai 1-1-es döntetlen után idegenben 3-0-ra nyertek, és ezzel egyedüli magyar csapatként maradtak életben. Kiss Tamás duplázott, Böde is betalált a Tromsö otthonában lejátszott mérkőzésen.

http://www.pepsifoci.hu/node/95093

#401760 matgab Előzmény: #401755

Franc, kiesett a fradika...

Szép volt Paks! Ez egy igazi magyar csapat magyar srácokkal!

Ez mutatja, hogy mennyi béna kaki külföldi játékos van a magyar nb1-ben, végre ismét egy kis tökös vidéki magyar csapat!