tányleg elég jól tartjuk a 22.000 -et..mintha valami nagy különlegesség lenne..már régen 21.950 en lenne a helye.
tányleg elég jól tartjuk a 22.000 -et..mintha valami nagy különlegesség lenne..már régen 21.950 en lenne a helye.
cukker a hati, kalap FOSSSS...
Azért, mert akkor kiszórtam volna a longjaimat, mert elérte volna a céláramat. Igy meg tartogatom :)
Tudnám most minek a majd 400-as kt, ha reggel jó volt a 40 is... :(
Ne haragudjatok, hogy most nem teszem fel a chartot, ugyanis ma is "rámjött" a Kék Halál. Nem tudom mitől van. Van valakinek tapasztalata ebben? Mintha azóta jönne, mikortól átváltottam a Markers 3-ról 4-re. De ez sem biztos.
Kissherceg, ne szólj most rám, mert anélkül is k..ára zavar, mert pár héten belül ez volt a hatodik.
Lehet hogy csak magamnak magyarázom a "bizonyítványom", de: Ennyire nem szoktunk külön életet élni a nemzetközi hangulattól, vagy ha igen, akkor hamarosan korrigáljuk. Illetve, szinte semmi forgalommal esik a Telkó és a Mol. Ez az oka (és a pozíció mérete) hogy tartogatom.
60 percesen a hatiban és az otiban megint egy bearish slingshot van kialakulóban
Szerk.: meg a buxban is
Csak még meg kell várni, hogy az macd fentről metsze a szignált. Ez valószínű hétfőn lesz (vagy ma, ha nagyon beesik)
Azért addig ne akard tartani....mert pl ez is lehetett egy felrántás,állkitörésnek pont kinéz,bár visszateszt is lehet :D
Rendben, köszönöm. Ezek szerint mindenki megtette a téteket. Szerenécsre tudom tartani a longomat, ugy 1000-res hati értékig...
45hati long van jelenleg a tarsolyomban
Remélem kifutásig visszahozza az esetleges bukót :)
(szerintem lesz még itt felrántás a köv. hónapokban)
Egon szerint most megyünk a "B" pontba....egy magasabb pontra mint az "A" pont volt...majd utána mehet fel "C" pontra...ha szigorúan az Elliot szerint lesz minden..
OTP olyan 5400 ra eshet..majd onnan fel. MOL 19.500 -ra.....ha onnan nem áll fel akkor 18.000 a célára.
Telekom 520 körülre, Richter a kevés forgalom miatt nem tud emelkedni...azt 35.000 -re várják..utána viszont lehet hogy elég hosszú ideig long lesz.
Jah,már régen 20e alatti bux lenne az ildomos :D
Rendben, kt. helyén, mehetnénk végre fel... Elég nagy a lemaradás..
Ez csak egy kt helyreállító akció volt :D
ma már adatok sem jönnek...
csak a Fitch toporzékol, hisztizik :DDD majd jól pofánvágja az EU , oszt' elhallgat, vagy cumit dugnak a szájába -.))