Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#401981 BudFox Előzmény: #401977

tányleg elég jól tartjuk a 22.000 -et..mintha valami nagy különlegesség lenne..már régen 21.950 en lenne a helye.

#401972 Alexander Előzmény: #401970

Azért, mert akkor kiszórtam volna a longjaimat, mert elérte volna a céláramat. Igy meg tartogatom :)

Tudnám most minek a majd…

#401970 sbbacsi

Tudnám most minek a majd 400-as kt, ha reggel jó volt a 40 is... :(

#401969 Margaretta Előzmény: #401966

Ne haragudjatok, hogy most nem teszem fel a chartot, ugyanis ma is "rámjött" a Kék Halál. Nem tudom mitől van. Van valakinek tapasztalata ebben? Mintha azóta jönne, mikortól átváltottam a Markers 3-ról 4-re. De ez sem biztos.

Kissherceg, ne szólj most rám, mert anélkül is k..ára zavar, mert pár héten belül ez volt a hatodik.

#401967 Alexander Előzmény: #401962

Lehet hogy csak magamnak magyarázom a "bizonyítványom", de: Ennyire nem szoktunk külön életet élni a nemzetközi hangulattól, vagy ha igen, akkor hamarosan korrigáljuk. Illetve, szinte semmi forgalommal esik a Telkó és a Mol. Ez az oka (és a pozíció mérete) hogy tartogatom.

60 percesen a hatiban és…

#401966 Margaretta

60 percesen a hatiban és az otiban megint egy bearish slingshot van kialakulóban

Szerk.: meg a buxban is

Csak még meg kell várni, hogy az macd fentről metsze a szignált. Ez valószínű hétfőn lesz (vagy ma, ha nagyon beesik)

#401962 Waszeitung Előzmény: #401960

Azért addig ne akard tartani....mert pl ez is lehetett egy felrántás,állkitörésnek pont kinéz,bár visszateszt is lehet :D

#401959 Alexander Előzmény: #401957

Rendben, köszönöm. Ezek szerint mindenki megtette a téteket. Szerenécsre tudom tartani a longomat, ugy 1000-res hati értékig...

45hati long van jelenleg a tarsolyomban

Remélem kifutásig visszahozza az esetleges bukót :)

(szerintem lesz még itt felrántás a köv. hónapokban)

#401957 BudFox Előzmény: #401951

Egon szerint most megyünk a "B" pontba....egy magasabb pontra mint az "A" pont volt...majd utána mehet fel "C" pontra...ha szigorúan az Elliot szerint lesz minden..

OTP olyan 5400 ra eshet..majd onnan fel. MOL 19.500 -ra.....ha onnan nem áll fel akkor 18.000 a célára.

Telekom 520 körülre, Richter a kevés forgalom miatt nem tud emelkedni...azt 35.000 -re várják..utána viszont lehet hogy elég hosszú ideig long lesz.

#401945 BudFox Előzmény: #401933

ma már adatok sem jönnek...

csak a Fitch toporzékol, hisztizik :DDD majd jól pofánvágja az EU , oszt' elhallgat, vagy cumit dugnak a szájába -.))

#401933 sbbacsi Előzmény: #401926

Most némileg megrogyott. Elég nagy forgalommal vették a napokban és ma még nagyobbal tartották, egyszer csak elfogy, nem? Legalábbis én most zártam a longokból , de lehet, hogy ez csak egy shortos utolsó gondolata. :)