Regisztráció Elfelejtett jelszó

Randi Platform

Ti tudjátok színezni a c…

#401579 Csusza

Ti tudjátok színezni a csártokat? Én nem. (tulajdonságoknál nem megy, pedig kiírja, hogy színek, de csak annyi)

Re: Nyitó/záró ajánlatok

#399487 Rozsdáskilincs Előzmény: #399479

Mikor beraksz egy ajánlatot felkinálja dátum szerint az érvényességi idejét a DB szám mellett találod csak naptári napt ismer

#399481 Very Mary Előzmény: #399479

arról nem is beszélve hogy alig tudtam kivédeni a féltékenységi rohamot...vazz mire megértettem hogy mi a probléma >alul a tálcán "Randi" felirat látszik :-DDD

#399479 Very Mary Előzmény: #399463

visszavonásig érvényes...csak azért érdekes itt mert alapból így adok be ajánlatot (legalábbis nálam ez van bepipálva alapértelmezettre...vagy ezt be lehet valahol állítani?)...akkor oda kell figyelni a záróban nem teljesült ajánlatok viszavonására...ha hüle fejjel netán nem állítottam eredetileg napira...következő reggelre mostanában rendszeresen új világra ébredünk :-D

Na mindegy, ez furcsa nekem portfolio után de majd figyelek...

#399463 Rozsdáskilincs Előzmény: #399445

a szakaszok teljesülése csak idő kérdése hogy mikor rakod be, hogy megfeleljen, normál ajánlat

Mi az VVÉ?

Nyitó/záró ajánlatok

#399445 Very Mary

ööö...lehet itt a szakaszokra ajánlatot beadni vagy a normál napi ajánlat teljesülhet nyitóban/záróban is? És ha így van mi a helyzet ebből a szempontból a VVÉ ajánlattal? Lehet engem sütött meg a nap de nem látok erre külön opciót...tudja valaki?

Re: nincs cím

#399147 Csusza Előzmény: #399141

Szóval szivatsz, na szép! Jó tett helyébe jót várj! :-D

Megvan, beállítva, kösz! ;-)

Hol a túróban találom a …

#399120 Csusza

Hol a túróban találom a BUX-ot (nem hati, hanem prompt!), hogy berakhassam a kerinfóba/árinfóba? Kösz!

gd

#398227 Waszeitung

Hogy lehet ha már megvan a hatimennyiség stoppot beállítani,számlainfo fülnél nem férek hozzá...

Re: ds

#398095 Rozsdáskilincs Előzmény: #398094

Igy már értem a mancstémát:) Remélem annak az előszele hogy többnapi adat elérhetőlesz a grafikonon és a mancsal lehet visszanézniaz előzőeket.

Re: ds

#398094 kata311 Előzmény: #398092

jéé, tényleg, köszi

de csak ha az oszlopgrafikon alatt vagy fölött vezetem

ha rákatt az oszlopra, akkor mancsok vannak