Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#401587 BudFox Előzmény: #401583

most meg megint megpattant minden....nem bírunk már tartósan esni...ha nem lesznek rossz hírek lehet hogy megindulunk tartósabban felfelé.

#401583 BudFox Előzmény: #401573

támasz alatt vagyunk, és az otp is 5350 -es támasz alá került..mol is támaszon csücsül...érdekes nap lesz ez még.

#401574 BudFox Előzmény: #401571

utána long ezerrel természetesen...(de olyan úgysem lesz....kis esés még lehet...de utána felfelé fog menni minden)

tényleg össze kéne már igazítani az összes eu ország gazdaságpolitikáját, sokkal -de-sokkal szorosabbra.... meg a törvényeket is....

és akkor európa felemelkedne..mert akkor már nem a dollár lenne az egyetlen menekülő deviza hanem az euró.

és amcsiak foghatnák a fejüket hogy nyakukon a csőd....

amióta beléptünk eu .ba még nem sok minden történt amivel közeledhettünk volna a közös törvényekhez, gazdaságpolitikához...most is külön utakon járunk...mondjuk mert most kényszerpályára kerültünk...

#401571 Chaby Előzmény: #401562

"abba kéne már hagyni ezeket a világmegmentő üléseket, ötleteléseket..."

szerinted mit kellene csinálni??

"a csőd szerintem elkerülhetetlen... "

oké. minden feleződik, negyedelődik, tizedelődik. Hati leesik 1000 pontra. Nyersz egy csomó pénzt. És utána mi lesz?

Gondolom utána már jöhetnek a világmegmentő ötletek... ;-)

#401562 BudFox Előzmény: #401544

abba kéne már hagyni ezeket a világmegmentő üléseket, ötleteléseket...

a költségvetéseket kellett volna az elmúlt 20 évben fenntarthatóvá tenni, és közös gazdaságpolitikát csinálni....nem itt maszatolni..

a csőd szerintem elkerülhetetlen...

#401557 fotdm_01 Előzmény: #401547

Jaja. nem mertem megjátszani, mert reggel mindenki nagyon optimista volt a hét hátralevő részére. Gyj szezon meddig tart még?

#401527 BudFox Előzmény: #401463

ennek ellenére szerintem ma is rángatni fogják felfelé, mint az állat....ezek semmiből sem tanulnak...az emberek kapzsik.

#401513 Waszeitung Előzmény: #401463

Minden csúcs előtt nagy volt a duma,most sincs ez másképpen,csak Merkel nem nagyon szeretne országa zsebébe nyúlni,a felhalmozott Görög adósságra kapnak még hitelt /dejó/,kivetnek Eu-s bankadót,és ugye kellene némi megszorítás is ami miatt már volt nem kis patália...tényleg ez lesz a jó megoldás :D Jah és van még egy két Eu-s ország hasonló bajban...ez max tűzoltás,nem hosszútávú megoldás.

#401463 kelvin Előzmény: #401385

Baroso veled van!

"Barroso szerint ideje mindenkinek tudomásul venni, hogy a helyzet nagyon is súlyos, megoldásra van szükség: nemcsak Görögország vagy az eurózóna sorsa forog kockán, az egész világra nézve negatív következményekkel járhat, ha nem tudnak megfelelő megoldást találni. Több döntést is szükségesnek és elengedhetetlennek tart: egy tervet a görög államháztartás finanszírozásához, a magánszektor bevonását, az EFSF szabályozásának enyhítését a megsegítés érdekében, illetve a régió bankjainak stabilizálását és likviditásuk növelését. "

#401385 BudFox Előzmény: #401380

Bud Spencer - Bűnvadászok...és mennyire igaz volt...

azért szerintem amcsi estére lejjebb megy.

OTP ben viszont 5350 a vízválasztó...

mol érdekes most...nagyon beadták...

holnap majd fordítva lesz.