kicsit lelkesen tradelsz, de tetszik :D
kicsit lelkesen tradelsz, de tetszik :D
most meg megint megpattant minden....nem bírunk már tartósan esni...ha nem lesznek rossz hírek lehet hogy megindulunk tartósabban felfelé.
támasz alatt vagyunk, és az otp is 5350 -es támasz alá került..mol is támaszon csücsül...érdekes nap lesz ez még.
utána long ezerrel természetesen...(de olyan úgysem lesz....kis esés még lehet...de utána felfelé fog menni minden)
tényleg össze kéne már igazítani az összes eu ország gazdaságpolitikáját, sokkal -de-sokkal szorosabbra.... meg a törvényeket is....
és akkor európa felemelkedne..mert akkor már nem a dollár lenne az egyetlen menekülő deviza hanem az euró.
és amcsiak foghatnák a fejüket hogy nyakukon a csőd....
amióta beléptünk eu .ba még nem sok minden történt amivel közeledhettünk volna a közös törvényekhez, gazdaságpolitikához...most is külön utakon járunk...mondjuk mert most kényszerpályára kerültünk...
Yesss :D
Buxli újra 21400nál,most lösz-e pattincs?
"abba kéne már hagyni ezeket a világmegmentő üléseket, ötleteléseket..."
szerinted mit kellene csinálni??
"a csőd szerintem elkerülhetetlen... "
oké. minden feleződik, negyedelődik, tizedelődik. Hati leesik 1000 pontra. Nyersz egy csomó pénzt. És utána mi lesz?
Gondolom utána már jöhetnek a világmegmentő ötletek... ;-)
abba kéne már hagyni ezeket a világmegmentő üléseket, ötleteléseket...
a költségvetéseket kellett volna az elmúlt 20 évben fenntarthatóvá tenni, és közös gazdaságpolitikát csinálni....nem itt maszatolni..
a csőd szerintem elkerülhetetlen...
még egon sem rakta fel a mai elemzéseit...lehet hogy ő is kivár ?
Jaja. nem mertem megjátszani, mert reggel mindenki nagyon optimista volt a hét hátralevő részére. Gyj szezon meddig tart még?
Ma is hullaszag?
Azért csak lesz valami csapkodás erre a nagy EU csúcsra...
Úgy látszik nem tetszik a megmentősdi...se nekünk,se másnak.
A könyvből ez látszik egyenlőre, legalább 885ös nyitó néz ki., otp-ben meg rés.
ennek ellenére szerintem ma is rángatni fogják felfelé, mint az állat....ezek semmiből sem tanulnak...az emberek kapzsik.
Minden csúcs előtt nagy volt a duma,most sincs ez másképpen,csak Merkel nem nagyon szeretne országa zsebébe nyúlni,a felhalmozott Görög adósságra kapnak még hitelt /dejó/,kivetnek Eu-s bankadót,és ugye kellene némi megszorítás is ami miatt már volt nem kis patália...tényleg ez lesz a jó megoldás :D Jah és van még egy két Eu-s ország hasonló bajban...ez max tűzoltás,nem hosszútávú megoldás.
Baroso veled van!
"Barroso szerint ideje mindenkinek tudomásul venni, hogy a helyzet nagyon is súlyos, megoldásra van szükség: nemcsak Görögország vagy az eurózóna sorsa forog kockán, az egész világra nézve negatív következményekkel járhat, ha nem tudnak megfelelő megoldást találni. Több döntést is szükségesnek és elengedhetetlennek tart: egy tervet a görög államháztartás finanszírozásához, a magánszektor bevonását, az EFSF szabályozásának enyhítését a megsegítés érdekében, illetve a régió bankjainak stabilizálását és likviditásuk növelését. "
Bud Spencer - Bűnvadászok...és mennyire igaz volt...
azért szerintem amcsi estére lejjebb megy.
OTP ben viszont 5350 a vízválasztó...
mol érdekes most...nagyon beadták...
holnap majd fordítva lesz.