Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#402132 KawaBazsy Előzmény: #402125

Higgadt ember vagy, én megfogadtam, h a köv. ilyennél, ahol fellöknek/leszorítanak/ elém kanyarodnak, stb.. én első kanyarban, ha eü állapotom megengedi, szétcsapom a tagot. Amúgy jobbulást, akkor köv héten nem jössz borfesztre..

#402125 Csokigyáros Előzmény: #402124

el kezdett a rendőrnek is ugrálni... a rendőr megkérdezte a kocsiban volt? a motoron ült? majd elzavarta...

a rendőr szerint is elég egyértelmű a dolog.. a féknyomból, meg mindenből látszik, hogy én nem tehettem semmit, és betartottam a szabályokat, de majd a nyomozók....

persze kihívták a mentőt, azok bevittek, rtg, uh, stb.... 8 napon túl gyógyuló...

szóval nem értem az embereket, megúszta volna az egészet, így pedig lesz neki testi sérülést okozás, elsőbbségadás elmulasztása, 2 kategóriás b-m. ugrás a biztosítónál, plusz még az asszony sem szól hozzá egy hétig...

egyet sajnálok, hogy a csaj teflonszámát nem szereztem meg... :))))))

#402124 Csokigyáros Előzmény: #402123

elküldöm a mentőt, meg mindenkit... kettesben maradtam a csajjal.. :)

megjön a férje.. :(

azt mondja adjak nekik betétlapot...

mondom neki testvér a csúcsára állított háromszög az semmi???... mire mondja én jöttem hátulról, ő pedig nem tolatott, úgyhogy úgyis én leszek a hibás...

erre én... testvér, a hangnem nem OK... azt gondolom szerzek egy szép napot az asszonynak, erre te itt ugrálsz össze-vissza... erre ő csak ugrál tovább... a csaj is szídta, mint a bokrot, hogy én milyen úri ember vagyok. és hogy a férje mennyire hülye, menjen a p..-ba, stb.

addig erősködött, míg rendőrt hívtunk...

szóval... városi forgal…

#402123 Csokigyáros

szóval...

városi forgalom... szerda délután... 15.20..

haladok befelé a város kp. felé forgalommal... úgy 40 km/h sebességgel...

jobbra útkereszteződés... kocsi sor balra nagyívben kifordulni szándékozókkal...

haladok, és ahogy elhaladok mellettük, hirtelen kifordul elém egy Golfos...

majd hirtelen megáll, mert balra akar kanyarodni egy másik utcába..

én fék, majd látom kevés a táv... szembe jönnek, jobbra oszlop, stb... fék, majd vasat balra fektet, majd csatt...

jó idő 40 fok.. rövid ujjú póló... bőr csak kevés maradt bal alkaron.. vas eleje szanaszét...

kiszáll a csaj a Golfból... bombázó :) na mondom legyen egy jó nyara, hagyjuk a rendőrt, meg a mentőt... majd megoldjuk... sajnálkozik, sajnálkozik... én meg vigyorgom amikor hidrogénezzük a karomat, pedig ordítani tudnék... :)))

na kivi leszek a rend őr…

#402121 Csokigyáros

na kivi leszek a rend őreinek teljesítményére...

csúsztam egyet a vassal még 10 nappal ezelőtt, mert elém fordult egy csajszli autóval...

nekiduráltam a fekvő mocit a seggének (mármint a kocsijának:))...

a nyaralásom szarul sikerült, mert hát két dolgot nem tehettem az orvos szerint... nem mehetek napra és vízbe... én hülye meg pont ezt a két dolgot szerettem volna a horvát tengerparton...

túléltem... persze orvosi tanácsot nem tartottam be, így sebem lassabban gyógyul...

mindjárt folytatom... :)

#401867 kerikoma Előzmény: #401866

priviben küldöm a számom, ha mentek csörögj meg, lehet áthajózunk. Tán 2 vagy 3 éve is megtettük, fel kell elevenítsük, hogy melyik pincészetnél voltunk a legtöbbet. Asszem nem a bor minősége számított hanem a felszólgáló neme és kinézete:-))

#401802 kerikoma Előzmény: #401674

Bringákat viszek a balcsira bakker, erre varjál gombot. Nem is tudom mikor cangáztam utoljára:D

Vigyem a motoros cuccomat szerinted?:D

#401633 kerikoma Előzmény: #401431

Ugyan ez nekem is. Ki akarom már húzni vele ezt a szezont, esőbe vagy vizes úton nem szívesen mennék vele. Szombat vasárnapra elég szép esőt mond a balcsi környékére. Marad az autó....

#401431 KawaBazsy Előzmény: #401277

1-2 futó nyári zápor nem riaszt el. Monnyuk pont kopott a gumim, most akartam lefuttatni.. :-) Majd szombat reggel kiderül, érdemes e menni.

#400773 kerikoma Előzmény: #400762

Még akkor is ott leszünk, de valóban nem mond jó időt. Az a baj, hogy a következő hétvégét is zivatarosnak jósolják az előrejelzők:((

#400762 KawaBazsy Előzmény: #400733

:-)

Egyelőre nem jósolnak túl jó időt, remélem ez változik, esőben nem akarok elindulni. Eső esetén 1 hétvégével később..

#400733 kerikoma Előzmény: #400396

Srégen szembe leszünk Lellén. Volt már rá példa, hogy hajóval átszambáztunk egy jó kis bor napot tartani:-)

#400396 KawaBazsy Előzmény: #398512

Jövő 7végén terveztem a megszokott Badacsonyi Borhetek látogatást, szállás Badacsonytomajban a kempingben. Vasárnap Művészetek völgye látogatás hazafelé. Ha vki arra járna..

http://www.badacsony.hu/

#398512 kerikoma Előzmény: #398510

Én meg olyan hülye vagyok, hogy csakis szerkóba motorozok, de az asszony is. Így szoktuk meg és még egy métert sem megyek anélkül.

Meg fogom nézni ezeket a farmerokat attól függetlenül... Azt látom, hogy horror áruk van...