Csak kicsípte a kisbüfi:)
meglesz az is. most a kivéreztetős időszakban vagyunk: kis forgalom (az elmúlt 30 napban átlagosan 17 m, a 180 napos 102 m), lecsorgás.
Mikor lesz itt megint akkora forgalom mint abban a fostalicska estmédiában:(
De a remény még nem halt meg.A többség bizik a cégben.Ez a vevő legalább az esést megállitotta (egyenlőre) és sok "szemetet" összeszed.Amíg ajándékba kap ezen a szinten mennyiséget,addig nem fogja húzni az árat.Jön az ősz,a várt projektek,aki akar még venni annak lassan aktivizálódnia kell
Nem tudom miért. Mondjuk az RFV-t mindenki fejős tehénként kezelte, és tulajdonképpen az is volt. Aki nem kapkodott csak nyerhetett vele. Most kicsit változott a kép, de ahogy Former is mondta ez lehet az alapja a további emelkedésnek. Reméljük így lesz.
mindenesetre a szentiment is kezd alakulni: sok kisbefektető elfáradt idegileg, fásult lett. eltűnt a nagy hurráhangulat. látszik a fórumokon is.
Kérdés hogy összesen mennyit akar venni, illetve mennyi van már neki. Ha még több 10 ezer kell, akkor nem kell izgulni.
Sziasztok, Egonka kipréselt magából egy elemzést :)
Volt egy 900 db-s pakk tegnap 700 körül. Belevehetne piacin:)
Pedig gyanús a dolog. 9985-ön az a 40 például lehet a nap eleji vevő. Remélem, a 300 feletti vevő megtartja egy darabig!
Jól csinálják. Lentebb már nem nagyon kaptak, kicsit fentebb jöttek. Sok kicsi meg pakolgat be 10k alá mintha kötelező lenne. Remélem, ha gyűlik nagyobb mennyiség, azt kiveszik.
Nem szeretnék,de ha a piac úgy alakul,akkor ott már lenne egy kis nyerőm.10900-11000 között szálltam be
Azért remélem, nem azért veszik, hogy nap végére mind eladják, és lejjebb legyünk, mint tegnap!
Ennyi zöldet már rég láttam.10800 nekem még kevés lenne.11200 körül már ki tudnék egy kis nyerőben szállni