Egon a múltkor megmondta a tutifrankót. Reméljük most is, kéne már egy önbizalom erősítő nap.
Egon a múltkor megmondta a tutifrankót. Reméljük most is, kéne már egy önbizalom erősítő nap.
Remek kis fordított arányosságot figyeltél meg :)
A való életből is tudok egy ilyen példát. Minél többet tanulsz, annál kevesebb fizetést kapsz. Nézd meg a szakmunkást végzett iparosokat, havonta számla nélkül simán megvan fél milla, míg egy kezdő mérnök megkeres nettó 150 körül.
Legyünk reálisak és örüljünk!
Hiszen 12k-nál csak alig 20% nyereségre számítottunk 1 éven belül, most már közel 40%-os hozammal kalkulálunk, és az is lehet, hogy akár odáig esünk , hogy 50-60%-os hozamra is lesz esélyünk!
:-)
Az teljesen nyílvánvaló, hogy ezen a szinten jött be vevő! Az is látszik, hogy van egy tuszokmester, aki minden egyes nap megpróbálja letuszkolni az árat!
Jó lenne ezen a szinten felszívni minden tételt, mert az őszi emelkedéshez ez itt egy szép ki bázis lehet!
Technikailag is komoly szinten vagyunk! Minden adott a vételekhez! Gyűjtögetés, gyűjtögetés......
Én minden nap ott vagyok pár száz darabbal!
Fél év távlatában reális lehet, ha a nemzetközi helyzet normalizálódik.
Én még most is kitartok a 14k mellet,de valóban eltávolodtunk tőle.Már csak azért is mert akkor lesz 15% nyerőm.
Valóban az, nyugodtabban ülnék nullában, vagy kicsi pluszban, de ez most elég messzire került. Kéne hozzá egy-két limites nap. Nem bánnám, ha egy 6 napos limites rallyt lenyomnának itt is :P
Semmit nem tudok.Csak azt,hogy az ár napról napra csak esik.És ez elég idegesitő már
Szerintem ez teljesen logikus okfejtés, nem kell hozzá tudni semmit. Nekem nem az volt az érzésem, hogy tud valamit, hanem hogy az ésszerűt írja.
Úgy beszélsz, mintha tudnád. Szerintem itt senki se tud semmit, csak próbálja összerakni a darabkákat. Örülnék már egy bennfentes hírnek :)
Mert hát hinni a valóságban nem vallás, hinni abban, amire nincs bizonyíték, na az a vallás, a szektát meg tudjuk, hogy mi.
Annyit azért tudunk, hogy a jelenlegi érték fundamentális megközelítéssel ennél nagyobb, szóval a szektásodási faktor szerintem elég csekély lehet mostanában. Amikor 12000 felé közelített és jöttek a nagyobbnál nagyobb célárak, akkor voltak jelei a hajlamnak néhány tag esetében, de azóta ők is kigyógyulhattak.
Ex ezt egy szóban jellemezte: szektásodás. Azért van alapja.
Antiguru:
Csak a rossz hír hajlamos a szivárgásra? Szerintem nem törvényszerű.
Akárhogy is, az biztos, hogy nem negatív hír van a háttérben, az ennyi idő alatt rég kiszivárgott volna. Akik meg manipulálják , azok meg egyszerűen kihasználhatják a tipikus magyar észjárást, miszerint " biztos nem sikerült valami" Persze ez csak ott merülhet fel, ahol tesznek is valamit.
"Könnyű kéz" akár lehet a vevő is.Jelen helyzetben néhány darabbal is paráztatni tud.A horrornak akkor lenne vége igazán,ha legalább két komoly vevő jelenne meg.Akkor kénytelenek lennének venni egymás elől.Igy ráér nyugisan halászgatni ez az egy.Nem először mutatta már meg magát egyébként
Nekem ez már vallásügyi kérdésnek tűnik. Nem tudunk semmit, csak reméljük a legjobbakat... :(
nehéz elismerni, de sajnos igaza van :)