Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#401187 BudFox Előzmény: #401183

Na, ezt a mai rallyt meg mire kellett ? a lakás adatok miatt ? nem értem őket......mindegy..nem is kell

Jó céges jelentések volt…

#401168 Tombolatom

Jó céges jelentések voltak és tegnap látszott a VXX-en, hogy nem volt komoly pánik. Most úgy néz ki Obama elfogadott egy adósság plafont megoldó ajánlást, persze még nem hivatalosan, de ezért ugrott a piac.

Re: Moody's-tanács az USA-nak

#401096 blackmarket Előzmény: #401041

150p le - fel . le fel....en csak azon csodalkozok , hogy sajat magukon nem rohognek meg

sztem extra szanalmasak...pfff...

#401041 akpo7 Előzmény: #400870

Gorog, ir es portugal bankrv-ekhez kepest sztem meg jol allnak...

Latom, megy a manipula megint a futival. Betegek ezek.

#400870 Donoo Előzmény: #400777

nem tom, a bank of america az éves minimumokat ütögeti már egy ideje, a többi sem túl fényes: pl: LCC, AMR, C, NVDA, AIG, F stb

#400777 akpo7 Előzmény: #400775

EU rv-eket szarra adtak mar, de USA papirok meg mindig kozel a csucshoz. Az o helyzetuk sztem csodkozelibb mint az EU allamoke, ha nem vesszuk a kritikus 3-ast (gorog, ir, portugal)...

#400775 Waszeitung Előzmény: #400765

Gyakorlatilag semmi épkézláb ötlet nincsen a gazdasági válság megoldására három éve,a pénznyomtatáson és az ilyen nagy hatású "töröljük el"szlogeneken kívül,brávo...

Re: kl

#400572 akpo7 Előzmény: #400542

azert az eleg szanalmas tortenet lenne, ha a vilag vezeto nagyhatalmaban kesve lenne nyugdijfizetes...

#400542 BudFox Előzmény: #400442

bírnám ha nem tudnák kifizetni a nyugdíjakat időre....az egyik hitelminősítő szerint akkor SD kategóriát adnának egyből....na azt megnézném :)

#400517 Netmaster Előzmény: #400515

Ahogy Zsiday is írja: "Én két esetben szeretek vásárolni: vagy pánikban, amikor már magam is elhiszem, hogy eljött a végítélet napja nagyon alulértékeltnek tűnő eszközöket hosszú távra. Vagy pedig aggodalmas, ideges helyzetben, de csak akkor, ha a félelmek ELLENÉRE a piac meglepő, gyakran érthetetlen erőt mutat: ilyen volt egyébként amikor idén május elején a rossz hírek, leminősítés, stb. ellenére az amerikai állampapírok gyakorlatilag minden nap erősödni tudtak. Az aggodalom, félelem, rossz hírek önmagukban nem elegendőek a vételhez. Lehet, hogy bejön ilyen esetben a vétel, lehet hogy még sokat esik, nehéz előre megmondani, és még nehezebb a kockázatot jól kezelni."

Re: Berni a kujon

#400398 BudFox Előzmény: #400224

Ez a Börni mindig valami világmegmentő tervvel akar előrukkolni ?

majdnem leestem a székről mikor egyik magyar cikkben is ezt olvastam...: ....az amerikaiak hétvégén előállhatnak megint egy világmegmentő tervvel...

jah...csak igy ? 2 nap eséstől annyira megijednek hogy gyorsan böfögnek valamit..amit bevesz az egyszeri spekulááns :-)

Re: Berni a kujon

#400390 akpo7 Előzmény: #400224

En vmi EU-s osszeroffenesrol hallottam meg het kozben. Allitolag hetvegi program nehany politikusnak.

Bezart EU, USA egybol kilott. Gondolom, az olasz megszoritasok elfogadasa miatt. Nem tunik fel hambizabaloknak, h. mar csak nekik kene szoritani a nadragszijon???? Idiotak...