Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#402296 Hathor

Azért magamnak megengedek egy offot, bár ingatlanos téma, de nem konkrét eladás.

Szóval kaptam a Dunahouse-tól egy levelet amíg elutaztam, együttműködési lehetőséget nyújtanak, mint külsős kollegának.

Meddig ér a kaki, ha eddig egy külsős irodával sem voltak hajlandóak együtt működni?!

És mekkora lehet a kaki, ha nem bírták az ingatlan.com kreditrendszerét, és elhagyták és csoportosan kivonultak az ingatlan.com-ról?

Minden esetre én kötök velük együttműködési szerződést, így ha valaki náluk néz ki ingatlant valaha is, akkor megköszönöm, ha engem választ üzletkötőként, cserébe segítek lealkudni az árat, piac ismeretemmel, jogi hátteremmel segítem az érdeklődőt, illeték, adótanáccsal is ha szükséges.

Íme a Duna House levele:

"Tisztelt Szakmabeli Kolléga!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy július 25-től a Duna House megváltoztatja az eddigi piaci gyakorlatot, miszerint a “nagy hálózatok” nem működnek együtt az ingatlanpiaccal.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy mostantól bármilyen ingatlanos kolléga, legyen egyéni vállalkozó, ingatlaniroda vagy ingatlanközvetítő hálózat, köthet velünk Együttműködési Szerződést. A Szerződés megkötése után biztosítunk egy Duna House Értékesítési Partner azonosító számot, amely segítségével Partnerünk együtt tud működni bármely Duna House-os kollégával a dh.hu-n feltűntetett több ezer kiemelt megbízásunk értékesítésével.

Így akár egy 1 fős ingatlaniroda is többezres ingatlankínálathoz juthat!

Első lépésként az együttműködés csak a Duna House Kiemelt Megbízásaira korlátozódik, mi nem fogjuk mutatni Partnereink ingatlanjait. Ennek oka pusztán az, hogy ügyfeleink és kollégáink megszoktak egy magas fokon ellenőrzött adatbázist (pl. Tulajdoni lap ellenőrzés minden esetben, iroda értékesítési vezető ellenőrzés és jóváhagyás), és tudjuk, hogy sajnos a piacon nem mindenki alkalmaz hasonlóan szigorú működési módszereket.

Idővel természetesen tanulmányozni fogjuk az optimális együttműködési módot és reméljük, hogy további lépéseket fogunk tudni tenni a nyitás irányában.

Partnereink számára pedig a már most kínált lehetőség is azonnali és óriási előnyökkel jár! Saját vevőik részére tudják válogatni az ingatlanokat a több ezer ellenőrzött, részletes adatokkal rendelkező adatbázisból.

A folyamat egyszerű:

1. Július 25-től a dh.hu/együttműködés címen kitöltheti a szükséges adatokat.

2. Mi postai úton küldünk Önnek 2 aláírt Együttműködési Szerződést és Együttműködési Szabályzatot.

3. Ahogy visszaérkezik hozzánk egy aláírt példány Öntől, e-mailben küldjük a Duna House Értékesítési Partner azonosító számot, amelyet a mi kollégáink által használt adatbázisban is szerepelni fog – és indulhat az együttműködés!

4. Ezután Önnek már nincs más dolga, mint felhívni a kiszemelt megbízásnál feltűntetett Duna House-os kollégát és megbeszélni vele az ingatlan mutatást. Kollégánk természetesen minden esetben jelen lesz az ingatlan mutatáson és segíteni fog bármilyen szükséges információval vagy az üzlet lezárásnál.

Sürgős mutatás esetén le tudjuk rövidíteni a folyamatot, megbízott Duna House-os kolléga segítségével. A kinyomtatott Együttműködési Szerzodes Ön a mutatás előtt alá tudja írni és a Duna House központba történő faxolás után már küldjük is az azonosító számot. Az eredeti szerződésnek természetesen utólag postai úton is meg kell érkeznie hozzánk.

Sikeres együttműködés után az eladónktól kapott jutalékunk 40%-át tudjuk biztosítani Partnereinknek, egy 9%-os Franchise díj levonás után.

Fontos hangsúlyozni, hogy az együttműködést úgy alakítottuk (ahogy Ön is látni fogja az Együttműködési Keretmegállapodásban és Együttműködési Szabályzatban), hogy egyenlő esélye legyen Önnek egy Duna House-os értékesítő kollégával szemben, bármilyen szempontból. Így pl. ugyanaz a jutalékösszeg marad a Duna House megbizot értékesítőnél, irodai értékesítési vezetőnél vagy franchise partnernél, ha együttműködik Külső Ingatlanos Partnerrel vagy ha az üzlet két Duna House iroda között jött volna létre. Így tudjuk biztosítani, hogy Ön nem kerülhet hátrányos helyzetbe egy Duna House-os kollégával szemben.

Amennyiben kérdése van vagy további információra lenne szüksége, július 25-től kollégánk készséggel áll rendelkezésére az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

----------------------------------

Sikeres együttműködést kívánunk!

üdvözlettel,

---------------------------------"

Annyit hozzáteszek, hogy a szakma puffog, hogy Ők már csak azért sem kötnek együttműködésit, mert nem erősítik a DH eladási statisztikáját, nem fognak forgalmat generálni.

Tegyék.. nekem a pénz, pénz.. lehetőség, lehetőség, köszönöm élek vele. ,-)

#402287 Hathor Előzmény: #400537

Sziasztok!

Nem ismerem a kastélyt nem mondhatok véleményt, de szerintem is drága a mai piaci viszonyok mellett, így ilyen áron nem tudom vállalni az értékesítést sajnos.

Nem akarok címeket gyűjteni, eladni szeretnék!

Főnök nem akarja eladni, de ha balek jön ennyiért akkor eladja, szerintem most balekok sem vesznek 1MRD-ért ilyen ingatlant.

Amennyiben realitás talajára ér az ár, akkor beszéljünk róla.

Köszi, hogy ajánlottatok, gondoltatok rám!

Eladó Győri Lakás

#402072 Ozzy_

Győr-Szigetben egyetemhez, belvároshoz közel eladó egy 2003-ban épített társasház 2. emeletén lévő lakás.

Egy nappali-étkező, hálószoba, konyha, külön WC és nagy fürdőszoba van.

A lakás teljesen új állapotú azonnal költözhető. Rendkívül alacsony rezsi! Számlákkal igazolhatóan.

A háló csendes udvarra néz, a nappali az utcára.

http://www.ingatlanbazar.hu/HU/Gyor-Sziget-Gyor-lakas-53-m2-11900000-Ft/5000458

#400730 Alex74 Előzmény: #400491

Köszi :)

Ingatlanos nélkül - azt hiszem mostanában ez volt az egyetlen olyan ingatlan amit közvetítő nélkül néztünk meg.

#400702 hosszhuszár Előzmény: #400691

A leírás alapján, nem piskóta lehet az ingatlan.

Elsősorban nem a megtérülés lenne az elsődleges szempont részemről.

HA lenne egy ilyen birtokom, és egy évben 1 napot tudnék csak ott tölteni, biztos hasznosítanám, kiadnám.

Nem itthoni utazási irodákat keresnék meg, hanem innen nyugatabbra....gondolom, ott még az itteni borsos ár, is alacsony lehet....

Ha a 40 napon szezon alatt mind a 40 napra ki van adva, a semminél többet hozott, sőt lehet, hogy az éves fenntartási költséget is tudná....

Ebben az esetben, csak jó üzlet lehet, mivel nem visz, csak hoz...

Persze csak szerintem...))

#400691 Ibiza Előzmény: #400672

csak érdekelne mekkora megtérüléssel számoltad a jó üzletet?

én tesztnek gondolom a tételt.. mert akkor minek bele a rejtély..

#400666 Primo Előzmény: #400662

Szia.Sajnos nagy pénzt már nem lehet keresni a Balatonnál nagyon rövid lett a szezon idén 40 nap lesz. Egyébként szezonálisan szállodaként üzemel.

#400662 hosszhuszár Előzmény: #400590

Sziasztok, szia.

Mondjuk, ebből igen jó pénzt lehetne csinálni, ha kiadná, ( nem ismerve az ingatlant), esetleg szobánként, vagy egyben az egészet, zsíros külföldieknek, vagy itthon élő gazdagoknak...

Persze csak szerintem..

#400589 matgab Előzmény: #400571

Hát a hozzászólásból úgy tűnik,mintha nem is akarná eladni, de ha vki adna érte ennyit, akkor szívesen megválna tőle.

Amúgy, ha nekem ennyi pénzem lenne, amit ingatlanban akarnék befektetni, akkor azt biztos, hogy nem itt költeném el.

Ennyi pénzért már egész szép birtokokat lehetne kapni az olasz vagy francia riviérán is, vagy a spanyoloknál, vagy a horvátoknál. Esetleg a távol keleten...

#400571 akpo7 Előzmény: #400537

Ha nem aranybanya van alatta, akkor kicsit tul van ertekelve, de majd meglatja az illeto par honap probalkozas utan...

#400568 Primo Előzmény: #400566

Nem saját tulajdonom és nem ingatlanos vagyok. Itt lakom ez a munkahelyem én élvezem és én küszködöm. A tulaj befektetésnek vette 1 évben 1 napot tölt itt. Ezért az árért hajlandó eladni,különben nem.

#400559 Primo Előzmény: #400551

A Balatonon 2db golfpálya van.Amire te gondolsz az is eladó.Ez a másikhoz van közelebb.