Azért nem tetszik h MA200-on ácsorgunk. Innen kilőhetne már 10k fölé is végre.
Azért nem tetszik h MA200-on ácsorgunk. Innen kilőhetne már 10k fölé is végre.
A ziarul financiar alatt nem találtam hírt rfv/e-star-ról, utolsó hír szeptember 10-én jelent meg. Valószínű, hogy választási játék előszele...
Azért az durva, hogy valaki a szerződés ismerete nélkül indít pert. Kb. azért mert drágállja a fűtést, vagy mert nem kapta meg a kajajegyét. Vicces.
Valami eredményre,itéletre 2 év múlva kerülhet sor.Első fokon persze.Szóval ez miatt éppen nem aggódok :-)
Pert bárki indíthat, még Romániában is. Ez már a jövő évi választási kampány része. Még jó , hogy nem jogász a hölgy, mindenesetre azért számolja ki, hogy elmaradt haszon esetén mennyit fizet a város a cégnek.
ez egy egy éves műsor, az rfv ha sáros lett volna, már kiderült volna szvsz
időről időre előjön
Ezért töröltem. Elsőre félre olvastam.
Nem, inkább a világgazdaság, vagy a napi gazdaság megfelelője.
Ez a cikk egy helyi újságban jelent meg, majd ha a "Ziarul Financiarba" jelenik meg, na akkor kell izgulni...
Azért a lentebbi kérdésem még mindig nyitott. Részemről furcsállom.
Durcás az asszonyság. Ismerem a román piacot, fáj neki, hogy kimaradt a jóból, vagy még inkább, hogy fel volt ajánlva x mutyi pénz és nem fogadta el... most meg vaú vaú no para...
Hát ez tényleg ronda lenne, ez a 10.000-es szint is olyan érthetetlen számomra, hiába van nyár meg kis forgalom, stb, a cég méretének duplázása utána lejött az ár kb. 20%-ot, na mindegy lesz ez még jobb is nagyon bízom benne.
8200-nál.Onnét indult az emelkedés.De szerintem már most is a nagy többség bukóban adja el.Csak nem megy le odáig
Szia!
Fundásan nem rossz beszálló, day tradere rossz beszálló volt, de ezt Te is tudod.
Ebből adódóan két válasz lehetséges:
1 Bízok a cégben nyári rángatásban nem számottevő.
2 Elcsesztem és néhány hónapig beragadt a pénzem.
Nézőpont kérdése melyik oldalról nézed.
Ha ezek a szintek elesnek, eros tamasz hol van? Emlekeim szerint a 6-6.5k volt, ahol szep bazist epitett anno, de en azota nem is kovettem.
Nem változtat a részvénnyel kapcsolatos megítélésemen, de azért egy kérdés felmerült bennem:
ha minden korrekt a szerződéssel kapcsolatban akkor miért kellett titkosítani?