"aztán most itt vagyunk... "
hogy ismét megpróbáljuk...
/ csak már ügyesebben kellene helyezkedni :) /
"aztán most itt vagyunk... "
hogy ismét megpróbáljuk...
/ csak már ügyesebben kellene helyezkedni :) /
Régi szép idők.... sáv szélesítések.... milliárd feletti forgalom.... már mindenki blue chipnek vizionálta.....
aztán most itt vagyunk...
vettek már meg 20 milliót is... kb. pont 2 éve, egy pénteki napon... micsoda véletlenek vannak, nem? :)
nem vagyok a régi... Kispapíroknak már csak az alját találom el, tetejét nem... :)
Az eladok szamat nezve akar igazad is lehet, de en meg kemenykedem! :)
Majdnem 1 millió db eladó 37-ig, nem valami biztató.....
ecom a stop miatt nincs 160-ról:(( Viszont akkor is kell szerintem is....
37-en is elképzelhető lenne a bővítés, attól függ hogy adja magát.... csak óvatosan... JP koma is ismeri az ilyen szutykokat, hogy a szavaival éljek:-)
Én azért kiszórtam 33on :) köszönöm a lehetőséget.
A vajon meddig megy kerdesre nem sokan tudjak a valaszt, talalgatni lehet!
A TA pedig lehet, nem szamit, de ha van stop nagyon nagy baj kizart. :)
Van amit megesznek, és , van akit megesznek :-)
Ezek a szutykok egy-két évente megduplázzák értékükek,annak ellenére,hogy talán tizedét érik ígyis pár évvel ezelőtti értéküknek
"előzmény (#199871: KSam1962) | válasz erre | Ma, 10:02
ne feledjétek,speki papír.
és itt mindíg úgy alakul a dolog,hogy a tulajoknak jó legyen és ezt kell nézni.
agusztusban,vagy szeptemberben, tőkeemelés 25 ft on,minél magasabbra húzzák maguknak az árfolyamot annál jobb lesz a kiszállójuk a tőkeemelésből származott részvények eldobása miatt.
ilyen esetben már a technika nem számít.
kiinduló pontnak tökéletes volt,de a mai napnak korrekciónak kéne lennie,de ismét mindent megvesznek,kivesznek amit csak lehet,minden egyes ft-nál.
d_mode"
Ebben is van vmi... de az is lehet, hogy a mostani közgyűléssel, egy új történet kezdődik, szóval lehet, hogy jó magasra kell vinni az árfolyamot, hisz ne feledjük el, most szinte üres a holding, alaptőke 1 milliárd (lesz)... van mit belepakolni, és azt 0 közeli árfolyamnál nem igazán éri meg nekik sem.
Bocs 34-35 ig akartam irni
aki nemrég szállt be annak kétséges lehet, nekem spec. teljesen mindegy.
majd ha arról megy a műsor, hogy átviszi-e a 100-at, ott már én is izgulni fogok :))
Ma felpattan 37-38 ig :)