Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: topik

#400037 VadSpeki Előzmény: #399939

Értem a koncepciód. Van benne logika, nagyon is! Ha belegonolunk jobban majdnem mindenki 10-11 ezer körül vesegette az elmúlt pár hónapban, remélheőleg a nagyobb pakkokat nem egy napra vették. Olyan adhatja, akinek mindegy az ár szemmel láthatólag.

Akik meg jóval alacsonyabb árfolyamon vették, azok bőven eladhatták(volna) március és június vége között 10 és 12,5 ezer Ft között.Miét pont a nyár kellős közepén jutott volna eszükbe, hogy 'jé, ezen már sokat nyertem, most a strandidő kellős közepén realizálni kezdek!'.

Csúnya lett a záró. Reméljük innen már fordulni fog!!

#400036 Előzmény: #400033

Valóban benne van a stílusban az " ehhez mit szólsz kis ****" mentalitás. Egy valami biztos , a Cég nem engedhetné meg , hogy vicc vagy pitiáner manipuláció tárgya legyen a papír. Kivétel képez, ha tudva tudják, hogy olyan eredményt tudnak felmutatni, amikor a befektető megbocsájt, és a vicces fiúk nem játszadoznak tovább.

#400033 Sumerologo Előzmény: #400027

Nyáron "hivatásos" brokik szoktak játszani egymással (és a kis büfikkel).

Egyrészt unatkoznak. Másrészt a tervezett haszon nagy része megvan nekik (az év elejétől napjainkig), így néhány százalékos bukó - kisebb trade-eknél - bőven belefeér.

Közben jókat röhögnek a fórumokra beírokon és egymáson. Szórakoznak....

#400031 Bodzaszedő Előzmény: #399927

Hát igen,erre ő sem számitott.Különben nem lenne jó magasan beragadva.Ahogy máskor más eladókat ki tudott nyomozni,biztosan ezt is tudja kik csinálják,de nem osztja meg velünk....

#400030 hAliG Előzmény: #400027

Ez a józan észnek ellentmond, amit csinálnak.. Nagyot csalódtam ebben a papírban, akármilyen sztárpapír volt/van/lesz, hogy engedik ezt a mutyit a "nagy" pénzek!

És lesz.rom bárki bármit mond, nekem ez a véleményem és le is írom.

#400027 Előzmény: #400025

Minden félelem nélkül úgy állítja be a zárót, hogy alá megy ezerrel. Elég lenne , ha a vételin visszalépnének, és szívna. Illetve vállalja, mert nem érdekli, mert nem az ő pénze!

#400025 hAliG Előzmény: #400023

Megint itt a lekötögető, most már kezdem azt mondani, hogy k..va a..ukájukat!

#400023 Előzmény: #400014

Legtöbbször nem a könyvben állok vették. Amúgy tényleg agyrém, hogy hulladékok száguldanak, és a legszebb reményű ezt műveli....Nem marad más, mint a józan ész, miszerint egész máshol van az értéke.

#400019 hAliG Előzmény: #399966

Úgy látom minden hulladék megy, ezt meg továbbra is adják. Lehet azért, mert hulladékot vesznek belőle?

#400014 Bodzaszedő Előzmény: #399966

Én ebből a három pontból csak a célszemélyt nem látom.Nem látok a könyvbe rendszeresen beálló gyűjtögetőt.A 10-50 darabos tételek biztosan nem azok.Sem gyakori piaci vételt ahol a kirázódókat szednék össze

#399966 Előzmény: #399961

Fordítsuk meg , segítsetek. KI lehet még, aki 1. folyamatosan adja,

2, szemmel láthatóan cél személynek adja,

3, nem nagyon érdekli , ha egyre alacsonyabb áron adja, ergo, nem a saját pénzével szórakozik

???????????

#399961 Nessuno Előzmény: #399954

Nem hinném, hogy ilyen forgalom mellett az állam bácsi adná. Főleg, hogy egyben eladni a pakkot sokkal jobb mindenkinek. D ez úgyis kiderül, hiszen ha 1% alá süllyednek valamikor, azt nekik is közölniük kell. De ha az állam adja, akkor az nekem még jó is ;)

De ennek ellenére bármi megtörténhet.

#399954 Előzmény: #399944

Boldog én sem vagyok , a képen látható autómat nem szeretném eladni az E-Star miatt. Persze, nem is kell , hiszen ebben a pillanatban olyan tényezők irányítják az árfolyamot, melyeknek köze nincs a Cég működéséhez.

#399949 Előzmény: #399942

Először is nagy terv nem létezik, csak nagy káosz. Persze , az univerzum így született, vagyis belefér. Másodszor, lehet , igazad van , én csak abból indultam ki, , hogy a egyedül a lenyúlt pénzhez hozzáférő kis ügyeskedőknek van ingyenben a dolog. Egy biztos, hogy az állandóan fellelhető szisztéma nem a kisbüfik reagálása.

#399944 VadSpeki Előzmény: #399939

Köszi a meglátásod. Viszont ami pozitív, hogy úgy látszik itt 9800 Ft környékén már végre komolyabbnak tűnő vevők is megjelennek a könyvben, úgy értem a 10-20 db-os vételekhezk képest komolyabbak.

Egyébként a külföldi alaptőkeemelők közül, akik netán kimaradtak a jegyzésből miért nem jelennek meg ilyen szinteken vevőként? Én ezt tenném a helyükben.

Engem bánt egy kicsit, mert ha ezt az általad említett témát előre tudom, akkor nem siettem volna el a vételeimet és most nem ülnék -10 %-ban, hisz akkor inkább én is vettem volna itt 9800 Ft környékén. Azt hittem, szerintem is az lenne a logikus, hogy egy nagy csomagban megveszi valamelyik külföldi nagybüfi a magyar államtól az MNYP-s pakkot, gondolom Ti is vártátok a korábbi fórumbeírások szerint.

Mondjuk úgy is közép, hosszú távra vettem, de azért jobb lett volna 10 %-kal olcsóbban.

#399942 Bendeguz Előzmény: #399939

Ezzel annyira nem értek egyet. OV Nagymester nem hiszem hogy repesne az örömtől, ha a betervezett cirka 2500 milliárd helyett csak 1800 mrd csorogna be részvényből. Mindezt azért, mert eszetlenül öntötték, vagy piaci ár (12 ezres fair fundás értékre gondolok) alatt 30%-kal csepegtetnék "haveri kutyának". Minden forintnak helye van a NAGY Tervben.

Amennyire alacsony a forgalom, csakis kisebb spekik szállhatnak ki, valószínűleg át az estmédiába és a többi forró talajú kamuzónába. Mindez az én magánvéleményem, nem kötelező elfogadni :)

#399939 Előzmény: #399933

Bevallom, a kompetenciám csak annyiból áll, hogy túl régen élek ebben az országban. Hetek -hónapok óta azt látni, hogy vevői oldal üres, eladói oldal manipulatív módon egyforma eszközökkel viszi le az árat , és a "semmiből" -vagyis nem a jegyzett vételi oldalról - időnként vesznek pár száz darabot. Ez tipikusan a " szív küldi szívesen" játék. És ki az a barom , aki a sajátját egyre olcsóbban odaadná? ! Csak ez lehet, aki nem barom, de egy fillérjébe nem került a részvény.