Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: topik

#399933 VadSpeki Előzmény: #399927

Nekem csak egy kérdésem lenne: Szóval szerinted ez az átmeneti 9700-9900 Ft-os lecsorgás a MNYP-pakkok államhoz való átadásával van össefüggésben?

Szóval állambácsi apránként eladogatja? A fórumban is olvaható volt ez a téma pár hete, de akkor erről van szó, nem egyszerűbb lenne egy nagy pakkban megvenni pl külföldi nagybüfinek az államhoz került MNYP-i kb. 68-69 ezer db-os csomagot? Itt is ezt jósolták páran. Én ebbe már nem látok bele, Te úg látom jobban kompetens vagy ebben a témában. Előre is köszi a segítséget!

#399927 Előzmény: #399883

Szerintem Former szalmailag jól látta a dolgokat. Amire nem számított, ( Ő sem) , hogy ebben az országban a simli teljesen pártfüggetlen. Amennyiben nem nyúlták volna le a pénztárakat, ez az átmeneti idegbaj most nem sújtana bennünket.

#399905 Szundi Előzmény: #399857

Hali!

Azért mert kis forgalom mellet adják és nyári uborka szezonoz van. Ilyenkor ez szokott lenni úgy szeptember- októberig. Majd októberben kezd újra a piacra visszatérni a mozgás. S akkor már következtetéseket is le lehet vonni az ármozgásokból.

#399900 Nessuno Előzmény: #399894

Augusztus közepe felé kell legyen Q2. A nagy tulajok meg bevásároltak már maguknak és egy kis esés nekik még nem a világ. Felőlük lemehet 9000-ig is, ott majd megint vesznek és jól járnak vele. Stratégiai befektető nem 2 hónapra veszi a papírjait.

#399894 Bendeguz Előzmény: #399883

A 10.000 Ft körüli (és feletti) nagytulajok ilyenkor miért nem fektetnek be még pár millió Ft-ot árfolyamkarbantartásra? Ennyire mindegy mit mutat a portfolio értéke, majd visszanéznek jövő nyáron, hátha? :)

Mi a következő mérföldkő a Cég életében? Q2? Az mikor? Gondolom nem fogom megbánni, hogy lemondtam júliustól a reált.......

#399818 hAliG Előzmény: #399761

Igazad van.

(Én azért mérgelődök, mert át akartam váltani Orcora augusztus vége felé, de át fogom így is, ha -1milla bukó marad itt, akkor is.)

#399796 Bodzaszedő Előzmény: #399772

Igy van! Ez már nagyrészt pszichológia is.Bizonytalanság van,de az első szikrára rögtön megélénkül a vevői oldal.Ez ma is jól látszott amint 9700-nál megjelent egy nagyobb tétel.Hogy mennyire alulértékelt a papir az az első nagy vevő megjelenésénél fog látszani.Éppen ezért az első egy- két-három napban akár 5-10 százalékos megugrást is várok mielőtt visszakerül oda az ár ahova való.

#399779 Bendeguz Előzmény: #399775

Szomorú, hogy itt tart a papír. Azért vettem, mert látom benne a sztorit. Ismét tanultam valamit a tőzsdén, csak sajnos megint krva sokba került... virtuálisan. Mert még tartom a józan ész ellenére is. Nehéz megértenem, hogy kinek éri meg 2 darabbal -3%-ba ütni.

#399775 Bodzaszedő Előzmény: #399761

Értem mit mondasz,de az elmúlt hetek,sőt,lassan hónapok történései nem azt igazolják amiért vettük a papirt.A fórum meg kötetlen csevegésre való egy adott témában nem szakmai zsenik komoly eszmecseréjére.De szivesen olvasnám a te "hasznos" hozzászólásaidat is. -5% meg igen zavaró tud lenni.Főleg ha elég gyakran van hasonló.Egyébként meg szerencsére van élet a topikban.Ez a lényeg.Azért van

#399772 Nessuno Előzmény: #399761

Ez így is van! De mi kicsik már csak ilyenek vagyunk, szeretnénk azt látni, hogy a kevéske pénzünk jó helyre került és pozitívban vagyunk. Hát ez most nem sokaknak adatott meg itt. És mivel tegnap a beijesztéssel elég sok vevőt elkergettek 9700 és 10k között (akik ott vettek tegnap azokat ma már nem pótolja ott senki se), így törvényszerű, hogy megyünk lejjebb. Amíg a könyvben nem állnak bent a vevők, addig ez lesz. És tényleg elképzelhető, hogy fibo szintig vagy heti bollingerig megy le.

topik

#399761 holnor

az az érzésem, pár ember nagyon unatkozik: napi 100 új hsz van a topikban, viszont hasznos alig. mondjuk ma legalább volt egy kis vola, de máskor a semmit ragozzátok...

a bizonytalanok tegyék fel maguknak a kérdést, h miért vásároltak a papírból. a válasz segít a továbbiakban, bár sztem többen nm tudják megindokolni a vételüket. úgy látom, páran koncepció nélkül kereskednek: ha vki hosszú távra vette a részvényt, mert úgy gondolja, h egy jó növekedési sztorival áll szemben, az ne nézzen rá minden nap az árfolyamra (főleg ha gyengébbek az idegei), és ne zavarja meg az, ha 600 darabbal leküldik 5%-os mínuszba. ha viszont vki rövid távra vette, ráadásul jóval feljebb, annak már rég dobnia kellett vna.

Re: E-Star

#399701 Bodzaszedő Előzmény: #399692

Az addig elénk tárt tervek és infok alapján valóban reális célár lehetett a 13-14-15k.Hogy közben történt valami vagy megy valami mutyi,azt akkor még nem kalkulálhatta bele senki.Egyébként meg van még fél év az évből :-)