Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#399919 Csusza Előzmény: #399913

Igen, lehet.

Persze jó lenne belelátnunk a "világalakítók" fejébe, meg látni a pozícióikat... :-)

#399914 BudFox Előzmény: #399907

szerintem meg már eldöntötték hogy venni kell mindent...futures erről árulkodik...a kérdés hogy Európára ez hogyan hat...lehet hogy nem megyünk velük

#399907 Csusza Előzmény: #399897

Kellene hozzá még egy penge munkanélküli adat fél 3-kor, és akkor talán lenne igazi örömködés...

(én félek, hogy satnya lesz az az adat, és a JP gyj úgy kevés lesz, ez persze csak tipp)

#399887 Csusza Előzmény: #399880

Kösz.

Elég lassúak sajnos.

Lehet, hogy az én hülyeségem, de szerintem ma (is) fontos lenne rögtön tudni a gyj-ket. (JP jelent ma 13 óra körül,(ha jól tudom) és ez mindig meghatározza a hangulatot)

Usa (real!) gyj forrást …

#399874 Csusza

Usa (real!) gyj forrást nem tudtok valahol?

Re: kl

#399841 BudFox Előzmény: #399835

ez jó lenne shortos szempontból.igen...de akkor most, a hír hallatára miért nem zuhan az SP futures ?

komolyan fejreállt itt minden közgazdasági alap

Re: kl

#399763 Netmaster Előzmény: #399757

"Leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette szerdán az Egyesült Államok lehetséges legjobb, "Aaa" kormánykötvény-besorolását a Moody's Investors Service, mert szerinte egyre nagyobb az esély arra, hogy nem sikerül időben egyezségre jutni az amerikai államadósság-limit emeléséről, és ennek következtében az amerikai kormány törlesztési hátralékba kerülhet."

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110713-moodys-leminositest-valoszinusito-felulvizsgalat-ala-vette-az-usat.html