kiveszik ezt ma még 303-ig.
Ez megtáltosodott?
670-ről vagyok benne. Nem lenne baj egy brutál rally , csak mire? :)
Tavaly jártam úgy Keggel mint most te, 9x-ről voltam benne 12x-en eladtam, minimális aprópénz volt benne, de utána felkúszott 300-ra, azért nem volt jó érzés. :)
eddig izgalmas volt lefelé most izgalmas felfelé. csak felfelé lehet nyerni lefelé meg veszteni,
aki 170 180 körül vett annak már kockáztatnia kell már mert óriásit kaszálhat
Lehet, hogy nem, csak találgatok.
Még nem öntötték be, azért gyanús.. Lehet majd 300-ról zúdítják meg :)
simán megy, mindenféle korrekció nélkül; első nap volt egy beijesztés, ott eladtam én is, azóta húzzák. az ember nem mer belevenni +10%-os árfolyamnál, de napról napra megcsinálja újra. Ha visszaesne egy kicsit, (pl 250-ig?) lehet felezném a phyl-t eco-ért.....
sztm az nem így fest :)
Mondom én, hogy felvásárolják a részvényeket... (legalábbis nagy esély lehet rá)
Én se. Bázzz 140Fttal lejjebb vettem. Gyááász
lehet nem egyenes vonalú emelkedéssel, de eléri az 1000-et idén....
senki nem hisz ebben, ahogyan a 150 ft-ban (15) . ezen már túl vagyunk, most jöhet(ne) a másik "irreális" szint....
Azért a 300-as szint nem lesz egyszerű mulatság... Ahhoz kéne vmilyen pozitív(számszerű) hír.
...nnna,igazad lett a kv szünettel kapcsolatban,bár ezt nem hittem vna :)
hát igen ezt én is megszivtam hogy eladtam. olyan vot mint a nutex eleinte csak az ekkorát nem ment fel
ennyi; ezt jól elqrtam 1 héttel ezelőtt....
váltani kellett volna a phyl-ről... ki tudja, lehet még most sem lenne késő??
Bárki is csinálja, úgynézem nem akarja sokáig itt lent tartani...
Elég agresszívan tépik föl.
ugylátszik nem engedik lefelé egy darabig,most ugy megy fel mint eddig lefelé
Olvasd el amit tegnap írtam PF-re... (azt hiszem ide is leírtam egy részét)
Bármi lehet :)
"száguld felfelé" Azért azt ne feledjük, hogy az árfolyam még a béka segge alatt van, és a jónépek zöme hatalmas bukóban ül. Úgyhogy nagy hurrá optimizmusra nincs ok...
látod, nem számít; korábban nem volt jelzálog esett az árfolyam; most van adósság, 95% közkéz, stb és száguld felfelé. azt írja vki odaát, a múlt nem számít, lehet igaza van?
285-öt kikapják, aztán pikk-pakk kv szüncsi
Már van rajta 10%-om,de én mohó vagyok...:)) Mintha valami lenne a háttérben,de ez csak megérzés...