Nekem több mint 600db van 11król :S
Hát ha az lenne, akkor igencsak szar, mert 8k alá menne.
Kaptam 50 db-ot 9611-en. Csak azt nem tom,hogy sírjak-e vagy nevessek?
Biztosan vannak akik jobban értenek a technikai elemzéshez, de a mostani helyzet az egy csökkenő háromszög letöréséről szól?
Tört volna le a kezem amikor megvettem ezt a fost.
Kezd elmutyisodni ez is?
Hát meg, 9800. Vajon megtartja ez a szint vagy megy 9300 felé?
Nagyon úgy tűnik, hogy elkezdték adni.
Ha nem lenne ennyi időm, akkor nem is izgatna nagyon, de így?!! :D Mondjuk én jövő héten megyek "sörözni"..
Egy egy mondatos hírre amit amugy is mindenki tudott,minek keljenek fel? Marad a szüttyögés továbbra is.Majd csak visszajönnek a nyaralásból a nagy halak is aztán elindul végre valami
Úgy látszik a vevők is velük söröznek..
Semmi történés nincs.
Ertse kommentár: "Pozitív hír, megfelel a befektetők várakozásainak. "
Ugyanolyan bőbeszédűek, lehet együtt söröznek. :)
Szia matgab!
Bocsánatot kérek, ha valami rosszat mondtam volna Bárkinek is. Rövid leszek: Jól van, értem. Viszont a jó hírekre történő pesszmista hozzászólásokat tényleg uncsi már olvasni, csak ezekre reagáltam, bocs lehet hosszú voltam. Mivel normális ember ezen elképed, hogy egyesek bámilyen jó hírben is csak a negatívumot látják. Én csak ezt a mentalitást kritizáltam, nem a személyekkel volt a bajom. Bocsánat, ha félreérthető lettem volna.
Jól van, azt meg mindig elfelejtem, hogy priviben is lehet üzenetet küldeni a másik személynek. Hú, az a baj, kell pár hónap, amíg megszokom az új dolgokat.
Oké, mentem is nyaralni! :-)
Majd pár hét múlva visszanézek, addigra hátha elmúlik a nemzetközi rossz hangulat is, nyár végére csak jobb lesz a helyzet minden szempontból!
Legközelebb írok priviben akkor, remélem nem gond, hogy most így írtam.
Még egyszer ezer bocsánat attól, aki sértőnek találta volna valamelyik beírásom. Én is részvényes vagyok, és tartsunk össze Befektetőtársak!
Jó éjt!!
Vadspeki,
A tőlem telhető legudvariasabb formában megkérlek, hogy vegyél vissza magadból.
Ez a fórum nem egy standup cirkusz, senki nem azért olvassa mert rád vagy az érzelmi töltöttségedre vagyunk kiváncsiak.
Lehet esést várni, lehet emelkedést, de, hogy 10 oldalon keresztül azt olvasgassa az ember, hogy melyik fórumozóról mit gondolsz, az k.vára nem érdekel senkit.
Menj egy kicsit nyaralni, jól teszed és akkor irj majd, ha tényleg úgy érzed, hogy valóban érdemlegeset tudsz a fórumhoz hozzátenni!
Ha válaszolni akarsz akkor azt ne is itt, hanem priviben "beszéljük meg"!
Kösz a megértésedet!
Q2-es gyorsjelentés kb. augusztus közepe-vége felé várható, jól tudom? Az tuti, hogy augusztus, de inkább közepe felé ugye? köszi.
Arról nem is beszélve, hogy a Q1-nél leírtak elég sok mindent a cégről. Engem inkább csak az érdekelne, hogy ezután mi lesz a felesleges eszközökkel, ill. mennyi saját tőke maradt a román projektekre. Azaz, hogy is áll a cég?! De ez meg benne lesz a Q2-ben, szóval én ezt nem sürgetem. Előbb-utóbb minden kiderül, de addig sajnos az árfolyam ott lesz, ahova rakják.
a kérdéseid jó részére az akvi bejelentése óta tudjuk a választ.
Ez jó! Lehet, hogy kiszállt valamelyik 10 000 Ft-on jegyző nagybüfi 10 200- 10 300 Ft körüli áron, megelégedve 2-3 %-os hozammal? :-))) LOL! Vagy lehet 0-ában kiszáll 10 000 Ft-on?
Egyre jobb beírások vannak itt!
Kihelyezett Nouriel Roubini megmondta, hogy ez, így kóser. Így már nekem sem kell több.
Jól van, bocsi na a hosszú hozzászólásért! :-)
Amúgy meg aki többet várt, miért nem jelzi a Cég felé?
Na mindegy, én léptem is, türelem Részvényestársak!
Én elégedett vagyok a Hírrel, nem is baj, ha egyesek elégedetlenek, mások meg elégedettek és pozitívak, így lesz mindig eladó és bőven vevő is 10 000 Ft környékén a részvényekre!
Ez kb. olyan,mintha bejelentenék,hogy az E-Star a mai nap megnyert egy új projektet Romániában. Azt ennyi.Mindenki találja ki ahogy akarja,hogy ez mennyit hoz,mennyibe kerül,mennyivel növeli meg a cég értékét stb.Vagy várja meg valamelyik negyedéves jelentést.Én leginkább a jó hónapja tartó az árfolyam szempontjából negativ eseményekre vártam volna ezzel is választ.Egyszerűen kiszáll(t) valaki vagy ők már rég többet tudnak mint mi?