Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#399409 zeeh_ Előzmény: #399400

Megint?

Mit össze nem mutyiznak...

1000-ig nem fog elmenni, túl nagy az optimizmus. Még mindig úsznak a veszteségben, szinte mindenen jelzálog, ezt nem szabad elfelejteni.

#399391 Tomy75 Előzmény: #399390

Úgy olvastam, hogy tavagy a Sound több nyereséget hozott, mint a Sziget.

Lehet, hogy idén is így lesz, ha beleszámoljuk a sziget terület foglalási díjat akkor meg szinte biztos.

Miből lesz a cserebogár... mi....?

#399390 Zotya32 Előzmény: #399389

2010:

"2010. július 8. és 11. között megrendezett zamárdi Heineken Balaton Sound fesztiválon az előző évinél néhány százalékkal kevesebb, mintegy 88.000 látogató vett részt. A rendezvényt követő első számítások szerint a fesztivál nagyságrendileg a tavalyihoz hasonló pozitív eredménnyel zárt."

és akkor a számok:

2009:

"2009. július 9-12. között megrendezett zamárdi Balaton Sound-ot követő első számítások szerint a rendezvény - a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb - 200 millió forintot meghaladó plusszal zárt. Ennek - figyelemmel a külső tulajdonosok egyelőre még fennálló részesedésére – 50 százaléka járul majd hozzá a Sziget Kft. idei eredményességéhez."

#399389 Zotya32 Előzmény: #399386

ez a vicc, hogy most minden pozitív számra szükségük lenne, erre nem tesznek közzé semmit, csak homályos utalásokat.

és közben meg csak emelkedik az árfolyam, egészen 1000-ig....

amilyen mutyis egy banda ez, ahogy lenyomták, egyre inkább azt érzem, ezek megcsinálják az 1000 ft-ot... ott meg jól kitömnek mindenkit és 1-2 év múlva beáll 500 köré újra az árfolyam.

#399386 zeeh_ Előzmény: #399385

Rekord látogatószám, nyereség marad kb. ugyanannyi,mint korábban. Ez kész...

#399382 Tomy75 Előzmény: #399234

Egy kicst elemzői szemmel is... 400 (40)Ft alatt hatalmas MACD divergencia! Hogy ez eddig nem szúrta ki a szemem...:) Persze biztos nem ezért fordult, de azért érdekes.

ha ilyen nagy az optimiz…

#399229 PRESLEY

ha ilyen nagy az optimizmus minek adtuk el. egyébként ahogy látom felfelé eröltetik.

igy tényleg lehet 700ft

#399216 hAliG Előzmény: #399214

Hát igen, én meg korán dobtam, most meg inkább csak mozizok, de nagyon kíváncsi vagyok a végére..

PF-re írtam, hogy előbb-utóbb a cégnek - vagy egy új nagy tulajnak :) - vissza kell szereznie részvényeket.

#399214 kerikoma Előzmény: #399212

Minden esetre a 150-ről való pattincs nagyon szép volt... vártam is már titokba, de nagy hévvel elrontottam a vételem, utána már nem nyúltam bele, de hát ez van....

#399212 hAliG Előzmény: #399209

Jaja :D

Sajnos tényleg elég sok 1 bites ember van ott, csak annyit tud, hogy FEL, vagy LE, de hogy miért.. meg hogy mi történhet a háttérben.. ahhoz már több bit kellene :)

#399206 PRESLEY Előzmény: #399205

nem kizárt,de én már n em birtam idegileg

volt már nem is egyszer 40-60% pluszom lett belőle a fele

#399205 hAliG Előzmény: #399202

Bemásolom ide, amit PF-re írtam:

"Lehet, hogy valaki gyűjti befelé.

Nem nagyon öntik vissza..

Honnan tudjuk, hogy a "beragadtak", azok mind beragadtak? :)

Lehet, hogy azok vevők (nagybüfi), akik hosszútávra terveznek, és most is veszik, csak még nem fedték fel magukat :)

Megveszi a részvények nagy részét szaré-hugyé, kifizeti a rövid lejáratú kötelezettségeket, amelyek most veszélyesek, aztán lesz egy nyereségesen működő cége, amely középtávon újra talpra tud állni ;)"

szépen megy felfelé ez m…

#399202 PRESLEY

szépen megy felfelé ez mondjuk nem gondoltam

#399099 hAliG Előzmény: #399067

Valamilyen szinten rendbe próbálták tenni a dolgot, és a veszteséges részeket leválasztották, elvileg a nyereségesek (fesztivál, est lapok stb.) maradtak csak.

Q2-re nagy veszteséget vár mindenki Q3-nál már pozitív lehet a kép, de vszínű az éves összkép (2011) csúnya lesz nagyon. Hiteleiket vissza kell majd fizetnie valahogy, vagy átütemezni.

Nagy tulajról semmi hír.