Megint?
Mit össze nem mutyiznak...
1000-ig nem fog elmenni, túl nagy az optimizmus. Még mindig úsznak a veszteségben, szinte mindenen jelzálog, ezt nem szabad elfelejteni.
Megint?
Mit össze nem mutyiznak...
1000-ig nem fog elmenni, túl nagy az optimizmus. Még mindig úsznak a veszteségben, szinte mindenen jelzálog, ezt nem szabad elfelejteni.
Erősödik a vételi oldal rendesen...
Úgy olvastam, hogy tavagy a Sound több nyereséget hozott, mint a Sziget.
Lehet, hogy idén is így lesz, ha beleszámoljuk a sziget terület foglalási díjat akkor meg szinte biztos.
Miből lesz a cserebogár... mi....?
2010:
"2010. július 8. és 11. között megrendezett zamárdi Heineken Balaton Sound fesztiválon az előző évinél néhány százalékkal kevesebb, mintegy 88.000 látogató vett részt. A rendezvényt követő első számítások szerint a fesztivál nagyságrendileg a tavalyihoz hasonló pozitív eredménnyel zárt."
és akkor a számok:
2009:
"2009. július 9-12. között megrendezett zamárdi Balaton Sound-ot követő első számítások szerint a rendezvény - a 2008-as évhez képest mintegy 50 százalékkal magasabb - 200 millió forintot meghaladó plusszal zárt. Ennek - figyelemmel a külső tulajdonosok egyelőre még fennálló részesedésére – 50 százaléka járul majd hozzá a Sziget Kft. idei eredményességéhez."
ez a vicc, hogy most minden pozitív számra szükségük lenne, erre nem tesznek közzé semmit, csak homályos utalásokat.
és közben meg csak emelkedik az árfolyam, egészen 1000-ig....
amilyen mutyis egy banda ez, ahogy lenyomták, egyre inkább azt érzem, ezek megcsinálják az 1000 ft-ot... ott meg jól kitömnek mindenkit és 1-2 év múlva beáll 500 köré újra az árfolyam.
És akkor még örülhetünk, hogy nyereséget mutattak ki...:)
Rekord látogatószám, nyereség marad kb. ugyanannyi,mint korábban. Ez kész...
http://www.bet.hu/newkibdata/107552459/tajekoztatas_20110712.pdf
"A rendezvényt követő első számítások szerint a fesztivál nagyságrendileg a korábbi évekhez hasonló pozitív eredménnyel zárt."
Egy kicst elemzői szemmel is... 400 (40)Ft alatt hatalmas MACD divergencia! Hogy ez eddig nem szúrta ki a szemem...:) Persze biztos nem ezért fordult, de azért érdekes.
Erőltetik, erőltetik csak a végén nehogy egy nagy tömés legyen:(
ha ilyen nagy az optimizmus minek adtuk el. egyébként ahogy látom felfelé eröltetik.
igy tényleg lehet 700ft
Hát igen, én meg korán dobtam, most meg inkább csak mozizok, de nagyon kíváncsi vagyok a végére..
PF-re írtam, hogy előbb-utóbb a cégnek - vagy egy új nagy tulajnak :) - vissza kell szereznie részvényeket.
Minden esetre a 150-ről való pattincs nagyon szép volt... vártam is már titokba, de nagy hévvel elrontottam a vételem, utána már nem nyúltam bele, de hát ez van....
Jaja :D
Sajnos tényleg elég sok 1 bites ember van ott, csak annyit tud, hogy FEL, vagy LE, de hogy miért.. meg hogy mi történhet a háttérben.. ahhoz már több bit kellene :)
nem kizárt,de én már n em birtam idegileg
volt már nem is egyszer 40-60% pluszom lett belőle a fele
Bemásolom ide, amit PF-re írtam:
"Lehet, hogy valaki gyűjti befelé.
Nem nagyon öntik vissza..
Honnan tudjuk, hogy a "beragadtak", azok mind beragadtak? :)
Lehet, hogy azok vevők (nagybüfi), akik hosszútávra terveznek, és most is veszik, csak még nem fedték fel magukat :)
Megveszi a részvények nagy részét szaré-hugyé, kifizeti a rövid lejáratú kötelezettségeket, amelyek most veszélyesek, aztán lesz egy nyereségesen működő cége, amely középtávon újra talpra tud állni ;)"
Valamilyen szinten rendbe próbálták tenni a dolgot, és a veszteséges részeket leválasztották, elvileg a nyereségesek (fesztivál, est lapok stb.) maradtak csak.
Q2-re nagy veszteséget vár mindenki Q3-nál már pozitív lehet a kép, de vszínű az éves összkép (2011) csúnya lesz nagyon. Hiteleiket vissza kell majd fizetnie valahogy, vagy átütemezni.
Nagy tulajról semmi hír.