Ha vészesen elromlik a helyzet az USÁ-ban, az könnyen hozhat dollárerősödést. Lásd 2008-as Lehmann-csőd... ugyanis ha Amerika bajba kerűl, az egész világon végigsöpör az újabb válsághullám és ez a dollár menedékdeviza szerepét fogja erősíteni.
Ha vészesen elromlik a helyzet az USÁ-ban, az könnyen hozhat dollárerősödést. Lásd 2008-as Lehmann-csőd... ugyanis ha Amerika bajba kerűl, az egész világon végigsöpör az újabb válsághullám és ez a dollár menedékdeviza szerepét fogja erősíteni.
Arról mi a véleményed, hogy augusztusban ismét lejár az USA államadósság jelentős része, megint hosszas költségvetési alkudozás és tipródás lesz, hogyan tömjék be a lyukakat?
Ez eléggé beárnyékolja a dollárerősödés terét is.
nekem zárult a audjpy shorttom
Ugyanis nem hiszek neked és tudom, hogy a pozimra hajtasz (most nagy divat itten) ezért feléd áltam be 83,5-RE.
na jó csak vicc volt a pozis sztory, de jókat röhögök a másik topikos beirásokon.
Audjpy short tényleg ott zárult... (86,8-on indult...)
eddig jól néz ki, 300 pip még hiányzik 83,07-ig, de jó nagy az a kanóc, hogy lemenjen még oda :)
ott lehet, hogy nyitok egy ultralong pozit :)
Letört :)
Holnap megerősítés és irány 1.32 környéke őszre közepére
nem :))
de mindig elbizonytalanítasz :D
:)) de ezeket csak szeretném, a piac nem akarja :)
Remélem audjpy-t ebben a körben végre lezavarják 83-ra :) Ez aztán türelmet igényel :)
Naposon visszateszteltük a dulaaljat
érdemes lehet longbelépőt keresni
jahhh, eddig nem sok szerencsém volt vele, korelációt nézegettem vele kapcsolatban, de abból nem sokat éreztem
szóval most hanyagolós
szokott.
Fáziskésésben és exponenciálisan mozog. Majd figyelgesd....
528 zártam 16pip
esetleg benne lehet
szokd meg, h az utolsó digittel nem számolsz
tehát 4511
nem tippelek. 112, 15-20 pire számitok
bár a belépőt ismét nem írtad de szerintem rád fog száradni
záróra 4500-at tippelek
fontos, tipp! ;-)
M15 long E/D