Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: nincs cím

#399128 Rozsdáskilincs Előzmény: #399068

OFF

Ibiza

Most repül a fiam amerikába figyelem a repcsit a linkeden:) Kösz.

Néha eltünik a radarról ilyenkor izgi nem is tudom kell e néznem:)

Bocs de már nem tudom melyik topicban volt ezt olvasod.

Visszatérve az aranyhoz,…

#399119 TrendMan

Visszatérve az aranyhoz, ha hamarosan nem esik be esélyes, hogy 1560 fölé megy.

Akár még új csúcs is lehet, pedig ez a klasszikus csökkenő 'évszak':-)

#399106 lackok Előzmény: #399054

Off

Elnézést kérünk!

Én frusztrált bizonyosan nem vagyok, vaskos Floating poziban vagyok több instrumentben is....mindössze egyenes beszédet, és személyeskedés mellőzést kértem többször is az úrtól, hogy normális fórumot olvasson aki idejön....Téma részemről is lezárva.

On

#399068 Ibiza Előzmény: #399024

én kérdeztem vagy 100x ott a pozim vagy nem?.. hebegett-habogott..

berakott egy pozit ami vagy az övé vagy nem.. és amikor kiütötték gáz certit ő még isteni szerencsével beker áron eladta.. hát igen vannak mákosok..de nem érdekel..

a pozikat nem fillér pontosan írom be.. ezt már számtalanszor beírtam...kicsit kancsalítva..

100Ft alatti részvényeknél 1-2Ft

1000Ft alatt kb 10Ft

3k felett 20-50Ft pontossággal kb...

ezt a kisgyerek nem nagyon értette..gondolom te sem..

miért? merülhet fel a kérdés..

a, ha beraktam a pozim és beírtam beálltak fölém forintokkal eltakarták az 5ös könyvet..

b, ha vettem és beírtam..sokaknak az volt a fontos mekkora pakkot..

ez még pf-ből és innen alakult ki.. sok a zsizsik...akik csak kivesznek..lusták ahhoz,hogy gondolkodjanak..

de tovább nem érdekel.. ezeket sem neked írtam csak akiket érdekel..és még meg is értik..

az offokat lezártam..néha azt érzem mintha lókkal sakkoznék...pedig igyexem világosan fogalmazni.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na lássuk..arany elsőre nem vitte a szokásos 1550-1560as szintet át...azért gyanaxom.. 1/3pozival shortolom..

Ki akar itt kinek mit bi…

#399054 TrendMan

Ki akar itt kinek mit bizonyitani?

Frusztrációt ne itt és ne egymáson éljétek ki.

#399024 lackok Előzmény: #399016

a "kisgyerek" betette a saját kimásolt gáz poziját is...te nem merted...csak alá-főlá lőtt pozikkal magyarázkodtál...:)

Ez se engem minősít...te az a fajta ember vagy aki attól fél, hogy ha meghal az összes tudás "kiveszik" a földről. Hagy oszlassam benned el ezt kételyt...minden megy majd tovább mintha itt se lettél volna.

#399019 Ibiza Előzmény: #398922

"..el is adtam dax shortom.. beshortoltam aranyat.."

ezt írtam "ma" az otp-be.. 1/3 pakkal beshortoltam aranyat.. holnap nyomok rá még..a mozgásától függ..csak óvatosan.. elmehet 1600irányába..

"elméletem szerint a cégek jobbak hatékonyabbak mint voltak..ezt korrigálja a szükebb piac.. de még így is stabilizálódik a piac.. persze ebbe szólnak bele a világpiaci események..." ezt is "ma " írtam..

végig mennek a PIG-eken..az olasz para most a legnagyobb..Pedig "csak" 119%körüli a hiány a görögöké 150% körüli..belgiumé is 100% .. de olaszok gazdasága az iparra alapozott....nem a habokra..

a másik usa augusztusban kell visszafizetni egy jelentős adóspakkot.. gondolom tudják a megoldást de a világ óvatos.. elötte " tuti" lemennek a piacok.utána jöhet a hepi..de nyár is van... ki tudja..

tehát az elgondolásom menekülő valuták és arany ezüst felmehetnek.. ezért alakítom a pozijaimat sávosan..hátha van benne több kőr.. több szint

a fentiek miatt van chfhuf longom is..

sajna sokat hagyok a piacban.. persze ha nem adom el akkor lefordul.. de lényeg a nyerő pozi..

#399016 Ibiza Előzmény: #398945

igen már azt sem értetted..én beírtam a pozimat.. kisgyerek hebegett habogott,hogy nincs neki meg a kötéslista..még azt is beraktam neki..

túlzottan nem érdekel kit tartasz szakértőnek..

tudod az ember azt látja amit tud..

tény a beírásaid minősítenek.. én néha csak magamnak írom be.. visszaolvassam az akkori gondolataimat...pontosak voltak e a megérzéseim..

#398945 lackok Előzmény: #398940

Már az olaj fórumon is a "személyeskedés" volt "Corpus delicti" amit a védelme fel tudott mutatni mikor vki kérdőre vonta. Írjon mindenki egyenesen, nem füllentve és tisztelve a fórumtársait...mivel ő ezt nem teszi meg, így benne van a pakliban egy-egy konfliktus is.

Ilyen az élet...:)

#398940 Rozsdáskilincs Előzmény: #398935

Van akit komolyan kell venni a neten?:D Ha azt irja ismeri akkor valszin ismeri. Attól még neked tünhet logikátlannak. Short vagy long? A piac gyorsan változhat igy a vélemény is változhat. Szvsz ha nem változtatna akkor lenne merev a kereskedéshet. Nem védem Ibizát mert megtudja tenni maga is.

#398935 lackok Előzmény: #398742

2,5 év alatt 50 hsz-ed van az arany fórumban....kicsit merész hogy téged legalább szakértőként kezeljelek vagy nem?

#398931 lackok Előzmény: #398674

Engem ez a fajta "hencegő-lekezelő frekvencia" nem vonz, hogy privát tisztázzak bármit...:)

#398922 hosszhuszár Előzmény: #398661

Na, "öreg", most merre lesz az irány?

Nekem volna egy "tippem"....

1480-1500 közé, akár ezen a héten....

A Te gömböd mit mutat?

:))

#398742 Ibiza Előzmény: #398671

Nézd ezek a hozzászólásaid a témához...azért érzed nem? ez elég szolíd, igaz?

Nyomj egy szaxerűbbet..

"Összevissza beszélsz!

"én shortot raktam be..nem tom mi lett.."

itt meg:

"lefelé vártad..felment.. mondtam tök egyszerű az arany..nincs mutyi (csak módjával..és gyorsan kiismerhető) most sokat benne hagytam..de jól kerestem megint vele.."

Akkor most long-al vagy short-tal kerested a zsák pénzt?

privát üzenet válasz erre

234 2009.10.06 17:26 lackok (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Bakiba

Bakiba írta:

Má mellikbe, hiszen új csúcson van?

akkor ez már a tetőablak....:)

232 2009.10.06 17:18 lackok (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Bakiba

Bakiba írta:

Zártam is most, mert még a végén megszédül:))

Be fogja verni a fejét a plafonba az fix.

230 2009.10.06 17:15 lackok (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Bakiba

Bakiba írta:

Jelenleg az égbe:))

Mi lesz ebből? 1080?

Vagy dupla tető?

Aki tudja, mondja, írja:))

Most már biztos, hogy bekapott egy Durbint sógort..:))"

#398738 Ibiza Előzmény: #398671

ha nem érted te dolgod..de gondolom a jópontra hajtottál..remélem megkaptad.. belebrekegsz, két hozzászólást visszaolvasva már mondod is a tutit.. érti akinek kell..ezt nem kell megszavazni..ez benne a jó..

#398671 lackok Előzmény: #398603

Összevissza beszélsz!

"én shortot raktam be..nem tom mi lett.."

itt meg:

"lefelé vártad..felment.. mondtam tök egyszerű az arany..nincs mutyi (csak módjával..és gyorsan kiismerhető) most sokat benne hagytam..de jól kerestem megint vele.."

Akkor most long-al vagy short-tal kerested a zsák pénzt?