Szerintem nem.
Köszi szépen. Nagyon el vagyok havazva munkával, erről jól lemaradtam. Történt valami az Econettel, mármint rendbe lettek téve a dolgok a háttérben? Új nagytulaj van már?
Névértékemelés volt, és Estmédia lett.
Ezután bejárta a 250--160--250 útvonalat.
Lemaradtam valamiről? Estmédia lett az Econet? :)
Hogy lett 250 Ft az ára, tízszerezték? Előre is köszi a felzárkóztató oktatást.
Van egy olyan érzésem, hogy kirázásos húzás lesz a további menet..
Igen most jön a paráztatás,puffer bent,már pakolják is alá :)
Igen most jön a paráztatás,puuffer bent,már pakolják is alá :)
Van egy olyan érzésem, hogy kirázásos húzás lesz a további menet..
...csak nehogy -15 % legyen...
Én vettem tegnap 249-en 12k-t,de égeti a kezemet,lehet,hogy+15%-nál dobnám... :)
én is csak lesem, mert nincs miből :))
max 6-700 darabra lenne pénzem :)
Fene tudja, de én inkább csak nézem most :)
Nem akarom a nyerőmet visszaadni a "gépnek" :D
vszínű így van; vmi miatt ezt most nagyon veszik és nagy eladó egyszer sem jelent (még) meg.
Bár 400-500 körül lehet majd érdekes, elvileg 40-50 körül volt a tömésnek látszó esemény. :)
szerk.: meg annyi pénzes kisbüfi nincs, hogy kitömjék őket, phyllel, keggel, humettel, meg genyával és hybriddobozzal, és még maradjon pénzük végigvenni az eco-esést....
ebben a cégben van vmi tartalom is, szóval inkább esélyes az, hogy vki szépen begyűjtötte.. netán NK?? :)
Amit az előzőben hozzáírtam a hozzászólásomhoz, úgy simán lehet!
Ha valaki begyűjtötte az esésben, és ez volt a szándéka, akkor az nincs kitömve :) (Nem fog eladóként megjelenni)
nem hiszitek el, hogy 1000 lesz... :)
de ha nem akarjátok, hogy így legyen, akkor ma veszek belőle, és jövő héten 120-ért is vásárolható lesz est média papír :)))
Elég erős a könyv vételi oldala. Ha így marad akkor felzavarja +15-re megint.
Szerk: az eladói oldal meg feltűnően üres :)
Lehet, hogy a kitömöttek nem is lettek kitömve? :)
Érdekes végeredmény lenne...
hehe... "jó reklám" az otp-nek :))
"Szemben az OTP Paypass fizetési rendszerével itt stabil a háttérrendszer működése, nem lassul a fizetés “csúcsidőben” sem, minden modul egy fesztivál tömegéhez lett tervezve."
http://www.hwsw.hu/hirek/47017/metapay-fesztival-kartya-nfc-balaton-sound-fizetes-sziget.html
Kíváncsi vok,kitépik -e záróban...
ez igy van ,viszont akinek van idege várhat,és akár duplázhat.végül is 160 körül voltés ugye 320, körül azért akár fel is mehet most 250.onnan nics messze a 320. persze meg is lehet szivni