Görögország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Írország... dől a dominó. Csak lenne már jó hír és szárnyalnánk!
Görögország, Olaszország, Spanyolország, Portugália, Írország... dől a dominó. Csak lenne már jó hír és szárnyalnánk!
A nemzetközi helyzet fokozódik :)
Hát a hangulat nem éppen megfelelő E-Star szempontból sem.
Mért? Olvasni akarsz?
Azért hogy miként,hogy,mennyiért stb. nem igazán tudjuk.Annyit tudunk,hogy lezárták.Semmi többet.A kérdés,pénzügyileg hogy jött ki ebből a cég
Na arra én is kíváncsi lennék, de kérdés, hogy ezt most közlik-e vagy megvárják vele a Q2-t.
Azért hogy miként,hogy,mennyiért stb. nem igazán tudjuk.Annyit tudunk,hogy lezárták.Semmi többet.A kérdés,pénzügyileg hogy jött ki ebből a cég
Nem lennék meglepve, ha csak a kereskedés után jelentenék be. De persze közben is jöhet bármikor a hír, hiszen nem piacmozgató hatású (hiszen mindenki tudja hogy mi lesz).
Ezt most hogyan ábrázolnánk japán gyertyával? Ha lett volna rövid távú emelkedő trend, akkor ezt fordulót jósolna. Így viszont csak egy-két elrontott daytrade long, amit ilyen forgalomban esetén mellőzni kellene.
Hány óra fele lehet majd a jelentés?
Hány óra fele lehet majd a jelentés?
Na szép. Lehet nem kell 08.02-re sem várni. Tutto Italiano!
Nagyon úgy néz ki, hogy nem szeretnék, ha innen 10k-tól elszakadna.
Talán holnap végre kiderül, hogy miért.
No, kaptam a végén is....;)
Drágán vettem délelőtt...
Ahogy nézem az örömködés csak a délelőtt folyhatott, kihat az estarra is az euróválság? Mondjuk BUX tag... Real: 10100
Egy érdekesebb cikk a PF-ről a kötvényekről: http://www.portfolio.hu/vallalatok/corpfin/robbanas_elott_a_magyar_vallalati_kotvenypiac.152078.html
Csak a szokásos.Eladónk él az alkalommal most is