Na mi történt ma eddig? Valakinek kiadták 10 órakor, hogy venni kell 500-ig, majd ebéd után meg azt, hogy adni kell? Eh, fene se érti ezt már a nagy melegben :D
Na mi történt ma eddig? Valakinek kiadták 10 órakor, hogy venni kell 500-ig, majd ebéd után meg azt, hogy adni kell? Eh, fene se érti ezt már a nagy melegben :D
Úgy megszoktam a 102xx Ft-os beker árat - apránként - hetek óta, hogy nem tágítok...;)
Egyébként 7800-tól 12300-ig van egy kis sorozatom. Ezt bővítgetem időnként.
Nem akarlak megsérteni, de ha annyi hiányzik talán be tudsz áldozni érte még kb. 300 forintot pluszban és akkor 10350 körül már vehetsz is :)
:)
Köszönöm a 18 db-ocskámat...;)
Maradt még 2 db függőben...!
Ha lehetne kérném azt is, bárki is "öntött".....mert telhetetlen vagyok...;)
Na még 18, nehogy nála maradjon! Remélem, nem tőkeáttétes DT volt!
..most 10,4k-nál "tornyosulnak" az eladók...
kemény 450db :)
Úgy dobta el azt a 20-at, mint ha égetné a kezét.
Valaki unatkozik ebédidőben...:)
Vicces ez a 20 db-os eladás a 400-as és afölötti tételek után.
Nekem sokat dobott az egyenlegemen :)
Csak így tovább,szívesebben látnám 11k felett a nyár végére,mikor visszatérnek a nagy vevők a strandokról...:)
Köszi a linkeket HAliG! Mi lesz ha elérik? Nyomtatnak 13 csilliárd dollárt és odaadják a bankoknak?
636 darabbal 3,23% emelkedés eddig. Szép! Minden nap ennyi emelkedés és mindenki boldog lesz a fórumban :D :D ;)
Közben az érdeklődés növöget E-Star iránt :)
Napos Bolli középnél (10378) áll majdnem: 10365Ft
Offolnék egy kicsit, ha megengeditek. Emlegettétek az augusztus 2. dátumot. Mi lesz akkor USA-ban? Addigra érik el az adósságplafont századjára is?
Én is arra szavazok.
Azért hidd el, hogy valamilyen szinten jó ez a TA. Én tegnap arra fogadtam a chart alapján, hogy ma elindulhat emelkedni. Kiderül.