Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: hati

#398680 exmnbs1 Előzmény: #398653

tények? május 30-ből lett július 12

a hitelből tőkeemelés

a kötvényből rövidebb kötvény, az árfolyam pedig pang

a beígért további 1-2 projektről pedig még nincs hír

ennyi látszik

#398658 panpeter Előzmény: #398653

Meglepne ha valami értelmeset reagálna. Ha számon kérik, kussol.

Még véletlenül sem megvédeni akartam, mert engem is idegesít.

#398653 Formerplayer Előzmény: #398649

Bocs, de megvárnám, ő mit reagál...

Eddig figyeltem, szeret odasz@rni a kút kávájára, aztán meg számon kéri, hogy miért nem iszik senki a hideg, tiszta vízből....

Nekem úgy tűnik, ugyan az a nick, s nem szereti a tényeket...meg az olyanokat, akik tudják, mit beszélnek.....

#398649 panpeter Előzmény: #398647

Nekem sem a szivem csücske (állítólag egyébként nő), de az kivételesen nem ő volt - porti gyerek szórakozik, nickeket másol. Az 1 helyett l-t ír és exmnbsl lesz belőle. Ettől függetlenül persze igaz amit írtál. Ennyire negatívnak szar lehet lenni.

#398647 Formerplayer Előzmény: #398485

Figyelj öreg, lennél szíves az elmúlt 2 hét kérdéseire válaszolni? Vagy csak a provokáció,negatív sugalmazás a sajátod?

Látom, a "másik" helyen főnöknek neveztél..egyenes gerincű, magyar ember ritkán csinál ilyet...

válaszolj már egyszer, bakker érdemben a feltett kérdésekre...legalább egyre...

Sugalltad, hogy vajon miért kötvény és miért nem bankhitel? Adtam egy egyenes választ..de kérdeztem is, hogy szerinted...néma csönd ...ezt is komment nélkül hagytad, de láthatólag fájt, hogy van valaki, aki tudja és rögtön jött az egyenes válasszal..cserébe elkezdtél megint sugallni...

szóval zsiráf komám(lehetsz te VIP,egyébként, én meg csak kezdő)..hogy is van ez?

#398601 Nessuno Előzmény: #398595

Max. jó időt! Itt addig nem lesz semmi, amíg valamelyik nagy vevő nem gondolja úgy. Nem mi és nem a kicsik kezdik el felhúzni. Szóval jó strandidő lesz, pihenjen mindenki!

#398509 Lxrose Előzmény: #398485

Ez nem mond többet, mint amit már kitárgyaltunk korábban.

Viszont az árfolyam 1,5%-nyi emelkedést után megtorpan, mert már 10200-on ott ál több mint 400 eladó.

#398450 Lxrose Előzmény: #398448

Szóval írhatnánk úgy is, hogy

"Jó hír: az E-Star 2010 október óta 66 milliót keresett a határidős pozícióin, aminek egy része még nem realizált nyereség, de ennek növekedése várható."

Bár a 2 táblázatot összevetve nekem az egész nem tiszta.

#398448 Lxrose Előzmény: #398446

Ennek nincs jelentősége, tekintve, hogy görgetett pozíció és nem is arra van, hogy ebből legyen a cégnek sok pénze. Majd lesz megint pozitív az egyenleg, ha oda kerül az árfolyam, ahová való. Egyébként is a korábbi tranzakciók egyenlegével együtt ez még így is pozitív.

#398447 holnor Előzmény: #398446

rossznak rossz, de hírnek nm nevezném: a zárók alapján egyértelmű volt a veszteség ténye és mértéke is.

Re: fórum...

#398442 Lxrose Előzmény: #398433

Amíg a cég növekedési lehetőségei jók, addig erre lehet számítani. Joggal számol a többség ennél akár 50-100%-os árfolyamnövekedéssel is több év távlatában. A magyar piacon mivel lehetne még mérsékelt kockázattal nagy profitot elérni?

#398433 Bodzaszedő Előzmény: #398427

Ezen a szinten de nagyon 11k alatt sincs senki akinek megérné eladni.Nagyon hirtelen zuhant le.Aki komolyabb mennyiséget akar venni az csak 11k fölött kap

#398394 VadSpeki Előzmény: #398039

Szevasz!

Bocsi a késői válaszért. Nem vagy egyedül ezzel! Az én átlagáram 10 600-10 700 Ft körül lehet, most így nagyjából kiszámolva, mevan pakkom 11 000 Ft fölöttről is, de onnan nem sok, meg gyűjtögetem én is itt 10 000 Ft környékén, már amennyire tőlem telik, már fogyóban a pénz. :-) Reméljük az emelkedés is eljön hamarosan!

Kitartás! Minden jót!