nocsak
akkor megjöttek a mnyp pénzek a hívőknek?
Valaki megjelent záróban egy 100K-val, igazán ráférne erre is egy kis megfuttatás.
Névérték jelenleg 200ft. Amit a közkézgyűlésen megszavaztak még nem jogerős. :-)
mi van, ha a cégbíróság visszadobja? Új gyűlés? Új szavazás?
Nem értem én se, itt pár forinton mit vacakolnak:D:D
csak puffereli mindenki a vételin,
talán venni kellene annyival. vagy nem ér meg senkinek névértéket? 25
:-)
piszkálhatnák már kicsit jobban is... kicsit nagyobb forgalommal..
Pedig vki csipegeti. Minden kicsit megpiszkalnak altalaban egyebkent osszeomlas elott, szoval beleillene a kepbe a rali. ;)
nem lesz itt emelkedés hétfőn... 23 lesz a záró; Jenő 40+... majd beírja ugyan ezt augusztusra, hogy 25+ :))
ha augusztusban lesz csak a cégbíróság bejegyzése, akkor szeptember körül jöhet(ne) az első tőkeemelés, csak nem tudom, hogy ez mire lenne, hisz a bremer az felejtős; mintha azt mondták volna, (még februárban) hogy az indiai alap mielőbb szeretne kiszállni; nem hiszem, hogy szeptemberig várnának, ez az ügylet tippem szerint már rég rendeződött egy másik társasággal. Addigra kell majd vmi új mese...
Ez valami szuper jó hír, így legalább van ok, hogy hétfőn is emelkedjen.:-)))
A Médiatanács 770/2011. (VI. 8.) számú határozata
a Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződésének felmondása
A Médiatanács az Mttv. 187. § (8) bekezdése szerint a Kelet Rádió Kft. (Debrecen 103,0 MHz + Hajdúszoboszló 100,6 MHz) körzeti rádiós médiaszolgáltató műsorszolgáltatási szerződését az óvadékfeltöltési kötelezettség megszegése miatt a szerződés 8.4.1.8. pontja alapján azonnali hatállyal felmondja.
http://www.mediatanacs.hu/hatarozatok.php?menu_id=38&h_id=15186
egy új arc odaát:
"Messiás Tamás úrnak igaza is lehet akár.
41-42 Ft látható a grafikonon.
Szerencsés esetben odáig is elmehet a részvény ár.
http://www.kephost.com/images4/2011/7/9/1rb3o7qlctfy499ykb84.png
KSam1962"
Az egy dolog, hogy sokunknak a 40+ még mindig 3 méterrel a felszín alatt van, de lehet érdemes lenne egy részével "forintozni", és utána lentebb visszavenni? /ha lesz lentebb... szóval ugyanaz a szitu mint korábban: tartani, vagy eladni és netán olcsóbban visszavenni?? /
Csak azert valoszinubb ebben egy felso limit, mert a 0 mar veszesen kozel van es egyhuzamban / korr. nelkul nem eshet oda.
Mondjuk 8-szorozassal gyorsabban huzhato az arfolyam. :)
ennyire meleg volt ma? re: 40+
ezt is megtalálta vki 6 millió forinttal?
most már tuti nincs a phyl-nek keg-je.. utóbbi 3-4 napban volt forgalom rendesen... :))
3 nap alatt 479K-t?
A fenét adták el, most is tömik folyamatosan, ahelyett, hogy följebb engednék.
Szerintem kihúzzák limitre...