Ma, tegnap, tegnap előtt...
Max még néhény 10K maradhatott...
Ma, tegnap, tegnap előtt...
Max még néhény 10K maradhatott...
Már kiszórták...
Biztos valami off-shore mutyis haver vagy csak kamu-duma.
A nagy részét tőzsdén szórták, mi másért lenne itt a KEG árfolyam?
Még mindig van 479K, amit ki fognak szórni.
Nem baj, csak mozogjon.
http://www.bet.hu/newkibdata/107511965/tul.bej.201107P.pdf
821.230 db-ot adtak el... mennyin és kinek, arról persze nem írnak. ki lehet az aki tőzsdén kívül veszi a keg-et?
Eco kifárad aztán remélem ez is megindul már végre....
Ezt a véleményt én általánosságban is meg merem fogalmazni. Tehát olyan országokban is, ahol könnyebben lehet hitelhez jutni. De kétségtelen, hogy a tőkebevonással hitelt is ki lehet váltani.
Ha most konkrét cégről beszélünk, akkor lehet szubjektivizmussal vádolni minket. Ezért inkább általánosságban érdemes ezt a kérdést elemezni. Ha akkor vezetnek egy kis céget a tőzsdére, amikor a kis papírok árfolyama épp a mélyben van, az általános nemzetközi tőzsdei környezet növekedési kilátásokat sejtet, akkor jók az esélyek az értékesítésre, tőkebevonásra. Ha csak ez sz@rakodna, akkor lehet hogy ideges lennék. Az viszont, hogy nagyon sok kicsi körül pokoli a hangulat, az inkább bizakodásra ad okot. Nem hülyültek meg ezek egyszerre. Nem hiszem, hogy lehúzták együttesen a rolót. Azt pedig végképp nem szabad gondolni, hogy már több pénzt ezek nem akarnak keresni a tőzsdén. Szvsz nem kell itt semmit rendbe tenni. Ha elindulnak a kis papírok, azonnal megváltozik a hangulat.
naaa, azt ne mondd, hogy ezt ma kihúzzák?? akkor roppant dühös leszek.. se eco, se keg... :((
áh, ez mégsem indul; pedig nézegettem a 9k-t 49-en, hogy 2500-at venni kéne, de nem tettem... más papír ilyenkor felsőre megy :))
Igen, csak nem annak kellene lenni az elsődleges célnak, hogy lenyúlják a kisbüfiket, hanem növekedni, fejlődni, értéket teremteni, stb. és nem felélni az így szerzett pénzt.
Ezért találtál ki anno a tőzsdét!!!
Oka, hogy a cégek pénzt vonjanak be a piacról, mert a bankok nem hitelezik őket?