Most olvastam, ez elég jó hír!!
:-)
Őszinte gratuláció az E-Star-vezetőségnek!! Csak így tovább!!
jó éjt!!
Hétvégén ismét ünneplés! :-)
Most olvastam, ez elég jó hír!!
:-)
Őszinte gratuláció az E-Star-vezetőségnek!! Csak így tovább!!
jó éjt!!
Hétvégén ismét ünneplés! :-)
Meleg volt ma egy kicsit, sikerül megjavítanom az egyéni csúcsom( 1 mondat/ 3hiba)
A mecset az más, de a meccset valószínű igen. :-)
Volt egy vezér fonal, egy két kicsi azt látván néha adott , fagyi pénz miatt. A mecset egy kézből játszották, szerintem.
Erre akartam utalni.
Kínosan oda volt figyelve, hogy +/- 2% belül legyen. Rosszul gondolhatom?
Csodák csodája az 10k új részvények bevezetésére 10k -ra tették az árfolyamot. Azért mondom , hogy tették, mert hetekig úgy nézett ki, mintha valakinek adtak volna pár ezer darabot, "Te csak játszadozzál kedvedre, csak arra vigyázz, a megfelelői dőben 10k legyen az ár".
Nem tudom,hogy van-e összefüggés de én ma beálltam 10k alá és holnapra is érvényes a megbízás de nem kaptam.
A kérdés Mindenkihez:
Lehet-e összefüggés az új részvények bevezetése, és az árfolyam jelenlegi szinten tartásához?
Mostanság bevett szokás volt, hogy leverik. Tegnap bevezették az új részvényeket és nem lett lekötve se tegnap se ma.
"Az E-Star tőkeemelését Kassai Ákos, a Társaság vezérigazgatója nagy jelentőségűnek nevezte. „A jelenlegi tőkepiaci környezetben, nehéz hitelpiaci viszonyok között, az E-Star rekordgyorsasággal, mintegy 2 hét alatt tudott 2,4 milliárd forint értékű tőkét bevonni. Ez a siker meghatározó mutatója annak, hogy nem csupán hazai, hanem már nemzetközi befektetők is nagy érdeklődést mutatnak az E-Star iránt, jelentős növekedési potenciált és kiemelkedő befektetői értéket tulajdonítanak a vállalatnak.”"
Startpisztoly eldördült? :)
Én 10100-ig vettem 168db-ot :)
A végén le akarták kötni nagyon? Nem voltam itt...
De úgy látom 10150 lett a vége, akkor győztetek.
Ma én voltam a soros az árfelhúzással...;)
Lehet jelentkezni a holnapi nap végére...;)
Hát nem jött a vevő ma sem. De ami a végén ment, azon csak nevetni tudtam. A 22 darabos eladó tutira szabadulni akart és ezért pakolgatta mindig 1 forinttal a másik eladó alá. Kész vicc! 10150 a vége
Egy 1000 darabos vevő szép csíkot húzhatna felfelé :)
A részemről "megtéptem" egy kicsit, az a 12:15-os nagy vevő én vagyok. :)))
Eszméletlenül combos a könyv, egy kisbüfi is tolhat rajta +-3%-ot :)
Köszi Magic!