gratula mindenkinek aki tudta tartani.... engem tegnap kivert a stop, baromi szűkre raktam:(
Evvannn:((
gratula mindenkinek aki tudta tartani.... engem tegnap kivert a stop, baromi szűkre raktam:(
Evvannn:((
nagy kár, hogy a tf grafikonrajzolóját egyáltalán nem frissítik
A tegnapi forgalmat túl kellene szárnyalni, aztán egy szép fehér gyertyát varázsolni.
"Itt a mostani kisebb fellélegzés során a 250, majd a 300 Ft a két masszív ellenállási szint."
:)
akkor ők vették :)
Az tuti :)
Reggel PF-es Ecos cikkben azért beírta PF is, hogy 250-300 ellenállás a korrekcióban :) Szóval ők is esélyt adnak egy kis felfelé menetre.
ha összefognék matgabbal és az ellenkezőjét tenném amit ő, akkor kicsinálnák a bét-et, nem lenne kötés :))
:))
Kontraindikátor vagy, mint matgab :D
Azt hittem a 180-as puffer, de úgy látszik komolyan gondolja :)
előbb beálltam 177-re 800 db-ra, mint legjobb vevő, egyből megjelent a 10k-s 180-ra... vissza is léptem, eco-ról ennyit, ebből kimaradok, ha elindul.
lehet a phylaxiát kéne megpiszkálnom, ha 22-re állnék, tuti kikapnák a 23-at :))
hazaértem; melyik papírban szeretnétek fordulót? hova álljak be vevőnek? :))
Vajon meddig zavarják meg felfelé most :)
Van egy olyan érzésem, ha 170-re nem önti rá senki, akkor ez ma ki lesz spannolva limitre..
Berosálok, ha felhúzzák így 300-ig :)
nincs sok, kóstolgatom :)
Nekem még megvan.. :)
Azért ne nagyon döngöld le, ha még olyan sok van :)
kiszórtam a pakk nagy részét, kiváncsi vagyok a mai gyertyára :)
biztos, hogy elegen volnánk hozzá? :) Egyébként szerinted ki az eladó?
Azt lenne jó tudni, hogy kik szavaztak/szavaznak a kgy-n, akik sosem szavaznak Balázs ellen. Legutóbb is több, mint 3 millió darabbal képviselték magukat.
Ezt az embert már rég le kellett volna váltani a cég éléről.
Azt még csak-csak elhiszem, hogy nincs 5 %-os tulaj a cégben, de szerintem jópár speka összevásárolt 1 % körüli pakkot. Ha ezek közül néhányan összeállnának, simán leválthatnák Balázst.
Herceg, tegyél ki hirdetést, hogy Estmédia tulajdonosok jelentkezzetek! :)