most Richter minuszban, OTP pluszban...
nemtudom hogy ki ez a hülye aki OTP, meg Richterrel üzletel, és mindig felváltva húzzák, adják a másikat...de ha meglátnám arconcsapnám egy BAC papuccsal :D
most Richter minuszban, OTP pluszban...
nemtudom hogy ki ez a hülye aki OTP, meg Richterrel üzletel, és mindig felváltva húzzák, adják a másikat...de ha meglátnám arconcsapnám egy BAC papuccsal :D
az szép..legalább már kerestél vele..én még futtatom tovább...
nemigaz hogy nem megy le 21.300 ig.
gratula volt türelmed :) engem sajna kiráztak hamarabb...
Gratula Sztiv1!
Sziasztok!
Ma az összes, pár hónapos Hati ( "sok") shortomat lezártam,24 ezer-től-23300 ig volt,-most várok,merre az arra!
Szerintem fel kör lesz megint,én az alját ide számoltam,pár hete beírtam ide az elképzelésem
A szerint fogok lépni ,persze ha a piac is úgy akarja Üdv
Igen, de ott nem 2 blue chip van .
OTP-t fogja a CHF a MOL pedig átmeneti bizalmi válságba került.
Lesz itt nagy pislogás, mikor a MOL-t felrángatják ( 2 nap alatt 10%-ot).
Halkan megjegyzem, Usa kb 3%-ra van az idei csúcsától, mi kb 13%-ra. Ennyire nem szoktunk elszakadni a nemzetközi piacoktól, azt gondolom hogy ez a differencia hamarosan kiegyenlítődik. És ahogy nézem, jelenleg nem akar Usa nagyon szakadni.
Longot fogok nyitni amint fordulni látom... Nem beszélve hogy támasz is éppen itt van.
Trader szivatás alapján, most általában lefele várják, jól meghúzzák, a shortosok még aki tartani is fogja, amikor fordul, nem biztos hogy rá mer még nyitni... Szerintem ez lenne a legnagyobb fájdalom útja...
lusta vagyok..igen :D
nah..-280 pont meglett azért...holnap megyünk tovább..támaszon zártunk ? picit felette...ha szakad, akkor réssel fog.
off
valakik megállapitanak valamit az még attól nem biztos hogy igaz, nem szabad elfogadni senkitől semmit mig meg nem győződünk róla hogy van alapja és milyen szintig
1300 lesz a bux vagy mire gondolsz?:D
jó ez igy Bud fenn kell tartani a vevőkört, nem lehet elriasztani a népet. Hogy vennénk el a pénzüket ha ijedtükben elszaladnának:)
nincs kapcsolat kettő között, csak simán hülye. Azonban írhatnál adott topikokba is lusta Bud :)))
nembaj..lassan kiegyenlítődünk USA -val...igy lesz igazságos.
hüje richter vevő..kiszáll az OTP -ből..beszáll a richterbe...le kéne lőni már.
Azt se felejtsük el hogy az elmúlt 10napban kb 8% -kal kerültünk alacsonyabbra Usánál... Persze lehet hogy bejön a vad short, nekem most már hűvös van hozzá...
450 ig feljött :DD megmondtam előre....ha ráadok tuti megindul...
egybe nem tudunk akkorát esni...ahhoz USA -nak nagyon be kellett volna szakadnia...pedig nem szakad.
nem olyan randa mint ahogy kinéz még csak a piaccal csordogál
Vajon hová sikerült felkötni ma a piacot Rg segítségével..