Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: short zárás

#398030 BudFox Előzmény: #398000

most Richter minuszban, OTP pluszban...

nemtudom hogy ki ez a hülye aki OTP, meg Richterrel üzletel, és mindig felváltva húzzák, adják a másikat...de ha meglátnám arconcsapnám egy BAC papuccsal :D

Re: short zárás

#398029 BudFox Előzmény: #397981

az szép..legalább már kerestél vele..én még futtatom tovább...

nemigaz hogy nem megy le 21.300 ig.

short zárás

#397981 sztiv1

Sziasztok!

Ma az összes, pár hónapos Hati ( "sok") shortomat lezártam,24 ezer-től-23300 ig volt,-most várok,merre az arra!

Szerintem fel kör lesz megint,én az alját ide számoltam,pár hete beírtam ide az elképzelésem

A szerint fogok lépni ,persze ha a piac is úgy akarja Üdv

Re: kl

#397951 pepe01 Előzmény: #397928

Igen, de ott nem 2 blue chip van .

OTP-t fogja a CHF a MOL pedig átmeneti bizalmi válságba került.

Lesz itt nagy pislogás, mikor a MOL-t felrángatják ( 2 nap alatt 10%-ot).

#397928 Alexander Előzmény: #397902

Halkan megjegyzem, Usa kb 3%-ra van az idei csúcsától, mi kb 13%-ra. Ennyire nem szoktunk elszakadni a nemzetközi piacoktól, azt gondolom hogy ez a differencia hamarosan kiegyenlítődik. És ahogy nézem, jelenleg nem akar Usa nagyon szakadni.

Longot fogok nyitni amint fordulni látom... Nem beszélve hogy támasz is éppen itt van.

Trader szivatás alapján, most általában lefele várják, jól meghúzzák, a shortosok még aki tartani is fogja, amikor fordul, nem biztos hogy rá mer még nyitni... Szerintem ez lenne a legnagyobb fájdalom útja...

#397902 BudFox Előzmény: #397891

lusta vagyok..igen :D

nah..-280 pont meglett azért...holnap megyünk tovább..támaszon zártunk ? picit felette...ha szakad, akkor réssel fog.

Re: nincs cím

#397897 Rozsdáskilincs Előzmény: #397894

off

valakik megállapitanak valamit az még attól nem biztos hogy igaz, nem szabad elfogadni senkitől semmit mig meg nem győződünk róla hogy van alapja és milyen szintig

#397893 Rozsdáskilincs Előzmény: #397889

jó ez igy Bud fenn kell tartani a vevőkört, nem lehet elriasztani a népet. Hogy vennénk el a pénzüket ha ijedtükben elszaladnának:)

#397885 Alexander Előzmény: #397884

Azt se felejtsük el hogy az elmúlt 10napban kb 8% -kal kerültünk alacsonyabbra Usánál... Persze lehet hogy bejön a vad short, nekem most már hűvös van hozzá...

#397884 BudFox Előzmény: #397882

450 ig feljött :DD megmondtam előre....ha ráadok tuti megindul...

egybe nem tudunk akkorát esni...ahhoz USA -nak nagyon be kellett volna szakadnia...pedig nem szakad.