Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Amibroker Randi data plugin

#403633 kareszm

Sziasztok!

A Random Capital Randi rendszeréhez elérhető egy BÉTA verziós export plugin, ami folyamatosan exportálja ki az aktuális kötéslistákat. Ezt az RC-től lehet kérni emailben tesztelésre, de azt ígérték, hogy hamarosan publikus lesz.

Írtam egy Peti exporthoz hasonló plugint, ami ebből a Randi által kiexportált fájlból olvassa be az adatokat az Amibroker adatbázisba realtime, így azoknak is elérhető az azonnali elemzés, akik az RC-nél fizettek elő realtime adatokra.

Letöltés: http://data.hu/get/4087553/Randiplugin.zip

Sikeres kereskedést!

kareszm

Re: nincs cím

#403316 Hathor Előzmény: #397797

Ma lehet utoljára igénybe venni a díjgaranciát általam!

Lehet, hogy két évig nem változik, de a biztos biztosabb ,-)

Azért jutott eszembe, mert ma is felkerestek miatta a fórumról.

A héten én is befizettem az ehhez szükséges minima 100.000Ft-ot.

#398025 wacher Előzmény: #398019

Az biztos, hogy az újdonságként bevezetett külföldi kereskedés (is) baromi drágára sikerült. Na de sebaj, van rajtuk kívül más is :)

#398019 zeeh_ Előzmény: #397987

Ki és mikor? Idő kérdése. Hidd el, ha el akarják majd adni, lesz rá vevő is.

A KBC éhes lett a pénzre, kapzsiságának meg is lesz az eredménye a jelentős ügyfél elvándorlás miatt. BÉT díjak immár drágák, külföldi díjak szintén, miért is érdemes ott maradni, ha van jobb?

#397987 wacher Előzmény: #396897

Ezt azért másként is lehet olvasni, a nyomott díjakkal átcsalogatják az ügyfeleket, majd eladják őket. A jófej csibészek, akik "tényleg a vevőkörükből élnek"?

Ha nem adták volna el az EQ-t, akkor most nem kellene transzferálni, utalgatni, újra számlát nyitni, stb. Ha olyan nagy biznisz lenne a nyomott díjakban, bizonyára nem adnák el a céget. De a gondolatmeneted alapján ez csak mézesmadzag.

Üzleti szempontból nincs is ezzel semmi baj, de akkor ne csináljunk belőlük szentet, a bankokból meg mohó rablóbandát* :)

*még ha azok is

Ugyanakkor ilyen "akció" után nem tudom, hogy ki és milyen feltételekkel veszi majd meg a randomot tőlük...

Ja és RC-s vagyok 134x-es üfszámmal, úgyhogy ez nem szimpla random-fika volt :)

#397813 wizes Előzmény: #397810

Igen, a kétéves dijat, de azt mondták nem csak arra az időre lesz, hanem tovább!

Nna!

#397810 filter Előzmény: #397782

Akkor is garantálták a két éves díjat.

Én is a garantált díj mellett léptem be decemberben.:)

#397807 wizes Előzmény: #397787

Én itt hatizok december óta, több van rajta, amikor személyesen besztem velük azt mondták: nyugi, marad a díj, nem csak 2 évre.

Persze lehet látta több van mint 100 ezer rajta és nem is gondolta kiveszem vagy elvesztem.

- milyen kis optimaista! o)))

#397797 Hathor Előzmény: #397741

Második levelezéses képet töröltük Herceggel, mert benne maradt egy személyes adatom, így javítva azt most újra felrakom:

http://postimage.org/image/1siv4dug4/

Azt kérik rajtam keresztül jelentkezzetek, amihez felhasználói nevet, vagy ügyfél nevét, illetve ügyfélszámot kérek priviben, azt továbbítom. Eddig négy felhasználónak kértem díjgaranciát.

Érdekem nincs belőle, csak segítek.

#397787 Hathor Előzmény: #397782

Így két évre garantáják a díjat, ha júli 31.éig kerül rá minimum 100.000Ft értékű portfolió. Tehát annak biztos a két éves díj, aki nem reggel és nem helyez el, annak bármi lehet. Maradhat is három évig a díj, de lehet egy emelés is. Ezt mindenki maga dönti el, mit akar.

#397782 wizes Előzmény: #397741

Ezt most nem értem.

Most is ennyi a díj, tavaly léptem be 16xx a regszámom.

#397778 wizes Előzmény: #397082

Uff!

Szia!

Lesznek majd, csak nem értem mi van, alig tudok írni, akadozik.

Puff

Akkor a topikhoz: Amikor telefonon beszéltem velük és kérdeztem a kedvezményes díjat, azt mondták egyelőre nem terveznek emelést két év múlva sem.

#397741 Hathor Előzmény: #397735

http://postimage.org/image/14km7kxd0/

Arra kérnék mindenkit mivel publikussá teszem Nektek a dolgot, hogy nálam jelentkezzetek priviben az Online regisztrációs névvel, ügyfélszámmal és én továbbítom Randomnak a kéréseteket.

Nem szeretném én kitenni az adataimat ide.

#397735 Hathor Előzmény: #397570

Pár perc múlva érdemes lesz itt figyelgetni képeimet, rajtam keresztül lehet kérni még a kedvezmény garanciát.

Feltöltöm a képeket.

netboon

#397688 holnor

ha megy a real, nm dob ki time out-ra hivatkozva.

viszont a bux forgalmat nm tudom megnézni. ha a buxra kattintok, akkor csak a grafikon jön be. ötletek?