Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: nincs cím

#397787 Hathor Előzmény: #397782

Így két évre garantáják a díjat, ha júli 31.éig kerül rá minimum 100.000Ft értékű portfolió. Tehát annak biztos a két éves díj, aki nem reggel és nem helyez el, annak bármi lehet. Maradhat is három évig a díj, de lehet egy emelés is. Ezt mindenki maga dönti el, mit akar.

#397782 wizes Előzmény: #397741

Ezt most nem értem.

Most is ennyi a díj, tavaly léptem be 16xx a regszámom.

#397778 wizes Előzmény: #397082

Uff!

Szia!

Lesznek majd, csak nem értem mi van, alig tudok írni, akadozik.

Puff

Akkor a topikhoz: Amikor telefonon beszéltem velük és kérdeztem a kedvezményes díjat, azt mondták egyelőre nem terveznek emelést két év múlva sem.

#397741 Hathor Előzmény: #397735

http://postimage.org/image/14km7kxd0/

Arra kérnék mindenkit mivel publikussá teszem Nektek a dolgot, hogy nálam jelentkezzetek priviben az Online regisztrációs névvel, ügyfélszámmal és én továbbítom Randomnak a kéréseteket.

Nem szeretném én kitenni az adataimat ide.

#397735 Hathor Előzmény: #397570

Pár perc múlva érdemes lesz itt figyelgetni képeimet, rajtam keresztül lehet kérni még a kedvezmény garanciát.

Feltöltöm a képeket.

netboon

#397688 holnor

ha megy a real, nm dob ki time out-ra hivatkozva.

viszont a bux forgalmat nm tudom megnézni. ha a buxra kattintok, akkor csak a grafikon jön be. ötletek?

#397530 zeeh_ Előzmény: #397444

Biztos júl. 31.? Honlapon semmi írnak erről.

Én eddig meg vagyok elégedve a Randommal. teljes mértékben segítőkészek és a rendszer is eddig stabilan működik.

#397444 Hathor Előzmény: #397438

Azért hogy megkapjam a kedvező díjakat, júli 31-ig kell utalnom 100Kt, mondjuk annyit be merek finanszírozni ,-)

#397441 Hathor Előzmény: #397437

nem tévedek, Júli 31-ig meghosszabbították sugta fülembe a pultnál e hölgyike ,-)

El (le) vagy maradva.

#397430 Hathor Előzmény: #397427

nekem nem lesz ott a számlám, én továbbra is óvatos vagyok, viszont nem kerül semmibe egy számlanyitás, ami garantálja két évig az árakat, aztán majd meglátjuk hogyan tovább.

#397427 Csusza Előzmény: #397424

Na, lassan mindenkinek ott a számlája. Nekem is kell, nekem is kell! :-)

Holnap reggel megyek tecsóba nyitni, aztán azonnal transzferálok is át mindent.

Ha közben bux beszakad, akkor cumizok egy nagyot... :-)

#397424 Hathor Előzmény: #397374

Júli elsején nyitottam én is személyesen egy számlát a Vármegye utcában. Pénzt még nem utaltam rá, hónap végéig kell. Most úgy is megyek nyaralni. Beszéltünk a számokról hány ügyfelük lehet, én vagyok a 40xx ügyfél :)