Tudom Én azt! :)
A szolnoki haverokat felhívom, több közös project is fut az INA-val.
Tudom Én azt! :)
A szolnoki haverokat felhívom, több közös project is fut az INA-val.
Hosszu tavu befektetes a pakk! :)
Pepe, nem kell teljesen kiturni a MOL-t az INA-bol ahhoz, h. az a MOL arfolyamra negativ hatassal legyen. Ha a kozvetlen iranyitast sikerul vhogy elvenni tole, annak is iszonyat negativ hatasa van a konsz. eredmenyere. Habar en is inkabb affele hajlok, h. ez valasztasi huho, de elhuzodhat es ezert johet le sztem 17k-ig a papir.
Sziasztok!
A horvátok nem tudják kirakni az INA-ból a MOL-t.
Kezd érni a vételi, jel.
Most nem voltam, Maci rögtön megelőzött:D
-60 milliárd bukó eddig a MOL pakkon kb.
Gondolom, erről jó nagy kussolás lesz a jobboldali médiákban.
Micsoda véletlen hogy a 20% részesedést,Eu elnökség alatt,Hernádi vád előtt sikerült sikerült visszavenni,és biztosan senki nem sejtett semmit arról hogy nem a legjobb áron jött létre a deal.Tettünk pénzt az oroszok zsebébe nem kis többletköltséget létrehozva hogy olyan áron vettük vissza amilyen áron csak az ömv sztori közben forgott,és még ki tudja milyen ígéreteket tettünk....
Ez az állami szerepvállalás nem sült el túl jól,bár én még mindig nem akarom érteni hogy Szásáék 20%al mire mentek volna úgy hogy létezik egy Lex Molly.
nem vitték el a shortomat :'(
Nem valóban nem MINDEN volt igaz, a népszabadság cikkben szerepelt a "kiadatás" szó, a hivatalos megkeresésben meg nem. :)
De a lényeg ebben van (idézet a tegnapi NOL cikkből):
"A Népszabadság több, egymástól független forrásból úgy értesült: a horvátok felajánlották, hogy az általuk később átadandó bizonyítékok és a később megadandó kérdések alapján Magyarországon hallgassák ki gyanúsítottként a Mol-vezért."
Ez volt a mai hivatalos közleményben azzal a kiegészítéssel, hogy egyik fél sem akarta kommentálni, hogy H. Zsoltot (sic!) mint gyanusítottat vagy mint tanút akarják kihallgatni.
De mivel ettől eltekintve a Népszabi értesülései pontosak voltak, hajlamos vagyok azt is elhinni, hogy gyanusított az ügyben...
nem az utsó betűig volt igaz, nem kért kiadatást Hernádira a horvát állam
Ezek szerint a Népszabadság információja az utolsó betűig igaz volt. MOL meg perrel fenyegetőzik. Hova sz.rjak? :P
:))) engem?
Meg aki akart az most tudott gyűjtögetni... kemény háttérmunka van itt is az tuti...
otp meg csányiétól. Ez egy ilyen ország :)
valamit ki kell találnia ennek a fos médiának. nem kell mindent szó szerint venni. nézd meg a többi hírt..nem hír csak blabla...nem tudnak mit írni így csak erre nincsen megfelelő szó..írna kvalamit, hogy a hülyéket befolyásolják...
Nem értem, miért a Hernáditól függ a MOL árfolyama?
Orbán azt mondta, hogy úgysem adja az INA-t...
:))))
21k felett zár ma bele veszek :)